Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Kompleks? 6610i or T630? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kompleks-6610i-t630-53916/)

Damianos L 05.07.2005 11:42

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
@Smartek twój SX1 tez się często wiesza?

Wczoraj dwa razy musiałem wyjmować baterię :| :(

Zawieszał sie nie w menu tylko gdy był włączony już wygaszacz i chciałem odblokować klawiaturę :taktak:

Zaczyna mnie to wkurzać ((

Jednak E398 była lepsza 8 )

a wgrales jakis nowszy soft? czy masz standardowy?

B@rtek 05.07.2005 11:46

Cytat:

Napisany przez Damianos L
a wgrales jakis nowszy soft? czy masz standardowy?

Mam najnowszy i ostatnio robiłem specjalnie jeszcze formata, bo mi pamięci ubyło :|

EDIT:
Przechwilą ktoś do mnie dzwonił i telefon nawet nie wybudził się ze stanu czuwania (wygaszacza) :|

andrzejj9 05.07.2005 11:55

Cytat:

@Smartek twój SX1 tez się często wiesza?

Wczoraj dwa razy musiałem wyjmować baterię :| :(

Zawieszał sie nie w menu tylko gdy był włączony już wygaszacz i chciałem odblokować klawiaturę :taktak:

Zaczyna mnie to wkurzać ((

Jednak E398 była lepsza 8 )

ekhm... ;)

A przy okazji - propozycja z softem aktualna? (ewentualnie może po prostu przelałbym Ci pieniądze za wysyłkę i płytę na konto (jeśli masz) i podesłałbyś mi to zwykłą pocztą? Dużo by to nie wyniosło, a jednak mam problem z dostępem do jakiegoś ftp, bo kumpel jest teraz bez netu przez tydzień, a nie wiadomo, jak dalej)).

B@rtek 05.07.2005 12:06

@Andrzej pozbieram co mam i jeszcze parę rzeczy pościągam z ftp, które znam i nagram na płytę :taktak:

Gdzies pod koniec tygodnia będę mial fajna płytę dla ciebie :D

Albo zobacz tutaj:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56172632

andrzejj9 05.07.2005 12:46

Cytat:

@Andrzej pozbieram co mam i jeszcze parę rzeczy pościągam z ftp, które znam i nagram na płytę :taktak:

Gdzies pod koniec tygodnia będę mial fajna płytę dla ciebie :D

Albo zobacz tutaj:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56172632

Wczytam się później. Generalnie rzecz może nie być zła, chociaż trochę droga (z 17 złotych z wysyłką), poza tym za dużo tego.. Mówią, że od przybytku głowa nie boli, ale jednak w takich sytuacjach nie mogę się z tym zgodzić. Wolę 10MB wyselekcjowanego i sprawdzonego softu niż płytkę nawet DVD z czymś, czego i tak nigdy nie będzie mi się chciało przejrzeć.

Damianos L 05.07.2005 13:23

Cytat:

Mam najnowszy i ostatnio robiłem specjalnie jeszcze formata, bo mi pamięci ubyło :|

EDIT:
Przechwilą ktoś do mnie dzwonił i telefon nawet nie wybudził się ze stanu czuwania (wygaszacza) :|

no to musisz pokombinowac

przejzyj forum siemensiaka lub www.sx1.pl, tam maja podobne problemy, moze znajdziesz jakies rozwiazanie

B@rtek 05.07.2005 13:32

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wczytam się później. Generalnie rzecz może nie być zła, chociaż trochę droga (z 17 złotych z wysyłką), poza tym za dużo tego.. Mówią, że od przybytku głowa nie boli, ale jednak w takich sytuacjach nie mogę się z tym zgodzić. Wolę 10MB wyselekcjowanego i sprawdzonego softu niż płytkę nawet DVD z czymś, czego i tak nigdy nie będzie mi się chciało przejrzeć.

Ale masz tam wszystko podzielone :taktak:

Np. tapety sa podzielone na rózne gatunki i z dzwonkami jest to samo :D

Wiem, bo kiedyś też takie płyty sprzedawałem, ale to na starym koncie, które mi zablokowali (mam 16 lat i ktos doniósł) :(

rosol 05.07.2005 13:43

A słyszeliście o telefoniki Q-Tec?? Mysle tu o dwóch wersjach 7070 i 8080 inaczej zwanymi SPV Orange E100 i E200. Moze ktos widział, używał, wie cos na ich temat? Warto je kupić? Maja one Microsoft Smartphon'y 2002 i 2003...

Smartek 05.07.2005 13:49

bartek, moj sx1 zawiesil sie tylko raz :)
narazie smiga jak trza i jestem z niego bardzo zadowolony - wgralem sobie wypasiony wygaszacz z b. duzym zegarkiem i i kalendarzem w jednym.
Soft to 14PTC PL :) ostatnio go nawet patchowalem (wiesz, theme'sy, zmiana ikon w glownym menu itd.) i tez dziala normalnie :).. nie wiem dlaczego tak Ci sie wiesza :(
pozdro ;)

B@rtek 05.07.2005 13:51

Cytat:

Napisany przez Smartek
bartek, moj sx1 zawiesil sie tylko raz :)
narazie smiga jak trza i jestem z niego bardzo zadowolony - wgralem sobie wypasiony wygaszacz z b. duzym zegarkiem i i kalendarzem w jednym.
Soft to 14PTC PL :) ostatnio go nawet patchowalem (wiesz, theme'sy, zmiana ikon w glownym menu itd.) i tez dziala normalnie :).. nie wiem dlaczego tak Ci sie wiesza :(
pozdro ;)

Własnie mam ten sam soft co ty :( :|

Dzisiaj musze godzinke przeznaczyc i sobie go spatchować :>

rosol 05.07.2005 15:37

A czy ktoś moglby wstawić badz przeslac na maila przykladowe zdjecia z SE T630 ?

Damianos L 05.07.2005 16:52

Cytat:

Napisany przez rosol
A czy ktoś moglby wstawić badz przeslac na maila przykladowe zdjecia z SE T630 ?

juz w tym topicu umiescilem zdjecia robione t630, przejzyj :)

jak chcesz to ewentualnie cos jescze moge wrzucic pozniej

rosol 05.07.2005 18:17

Tak widzialem ale czy moglbys wyslac mi jeszcze jakies, albo ktos kto ma SE T630?

Damianos L 05.07.2005 18:34

Ilość załączników: 5
Cytat:

Napisany przez rosol
Tak widzialem ale czy moglbys wyslac mi jeszcze jakies, albo ktos kto ma SE T630?

prosze

Damianos L 05.07.2005 18:40

Ilość załączników: 4
Cytat:

Napisany przez rosol

no i tu jeszcze kilka

a co rosol chcesz kupic t630 :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:57.