![]() |
Cytat:
Nokia 6610i i rozdziałka 1024x768?? Tu sie nie zgodze, z pewnego źródła wiem że max rozdzielczość 6610i to 352x288. Więc bez zastanawiania; SE T630 jest dużo lepszym wyborem, a jak mówicie o radiu to przeciez za 5 zł można sobie kupić takie małe przenośne w prawie kazdym markecie. POZDRO ;) |
ta nokia po za radiem to niema nic specjalnego zdjecia robi tak samo kiepskie jak moj CT65 ogolnie bieda,za to T630 ma extra polifonie,robi chyba najlepsze zdjecia [jesli chodzi o fotki zrobione za pomoca koma]
|
Ja mam 6610i i nie narzekam ;)
Telefon jest do dzwonienia i smsowanie , a nie grania. Od tego macie kompa lub konsolki :) |
kup Siemensa SX1 ;)
a tak na serio to ja polecam t630, sam mam i to jest dobry telefon, jedynie mozna sie przyczepic do jakosci zdjec w zlym oswietleniu i do malej ilosci pamieci... a co do nokii to ostatnio sie bawilem i wogle mi sie nie podobal, lipny wyswietlacz, przy robieniu zdjecia malo widac itp Natomiast fajna rzecza jest to ze ma radio :) |
Cytat:
Ale ostateczną decyzję i tak podejmij sam, bo tylko w ten sposób możesz być potem zadowolony. |
Pod względem estetyki dla mnie nokia ma ciekawszy kształt
Jeżeli zaś chodzi o możliwości to t630 jest bogatszy w opcje od tej nokii Tak na marginesie to wziąłbym nokię 6310i za najlepszą chyba baterię jaką włożyli w telefon.Niestety jej już nie produkują...:( |
6610i mój wybór
W Nokii łatwiejsze jest menu - to jedna z zalet nie będe się rozpisywał 6610 |
Cytat:
|
akurat tak sie składa, ze obydwa mam w domu, a że ja telefonu uzywam tylko do dzwonienia i wysyłania smsów to wybrałbym Nokie... poprostu bardzo bardzo bardzo wygodny jak dlamnie :)
a sam uzywam Nokii 6310 :) bo jeszcze wygodniejsza ;p |
Cytat:
Bo bym wziął T630, ale tak jak pisałem 6610i ma 1024x768 jakosć zdjęć. Hm A może Nokia 3220 ? A może coś innego do 400? |
Cytat:
|
Nokia 6610i jest idealnym telefonem, maly, zgrabny, dobre przyciski, wyglad (jednak to rzecz gustu...) dla tych, ktorym telefon ma spelniac podstawowe funkcje telefonu komorkowego i miec przy okazji pare bajerkow. Ale jezeli szukasz czegos co ma miec bajery i PRZY OKAZJI dzownic i smsowac, bierz SE. Przewyzsza on Nokie pod wzgledem roznych bajerkow typu BT... ale tak jak mowie, telefonem ma sie dzwonic a nie bawic.
Nokia to nokia.. w sumie... ale obiektem moich zainteresowan jest SAGEM MY X-8 :) |
Cytat:
|
jeśli miałbyś wziąśc te telefomy z salonu i potem sprzedać to bierz T630 jest po prostu droższy, mój tata ma taki i w porównaniu z nokią mojej kolezanki przegrywa tym, że nie ma radia, ale to ma byc chyba telefona, a nie przenośny odtwarzacz ;)
|
Cytat:
Ty uważasz, że N6610i jest wyjątkowo nieudana??? To poczytaj sobie o N7110 - z tym telefonem to były historie. Przy tym modelu, N6610I jest bardzo udana. N6610i nie jest złym telefonem, ale ma swoje wady. Ten telefon jest dla osób nie wymagających zbyt wiele. PS. Żeby nie było niedomówień - nie przepadam za SE:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:30. |