![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
To już jutro...
A więc nadszedł ten sądny dzień dla Polski i dla nas - Polaków, zapewne od jutra wszystko będzie inaczej a może tylko trochę będzie inaczej, czas pokaże...
W komentarzach na Onet.pl wyczytałem, że jest to ostatni dzień "Wolnej Polski"... może warto zapamiętać tę datę aby swoim wnukom opowiadać jak to kiedyś w kraju nad Wisłą było. Ja "ostatni dzień wolności Polski" zakończę wypiciem piwka... ostatni raz napiję się piwa w Takiej Polsce! Ciekawa dyskusja toczy się pod tym adresem: http://info.onet.pl/4,15,11,1000452,0,0,forum.html
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja pojde dzisiaj spac, a jutro.... obudze sie i rozpoczne kolejny, normalny dzien. Nie oszukujmy sie - nie nastapi dzisiaj zaden przelom. Jutro nic sie nie zmieni.
W dluzszej perspektywie czasowej rzeczywiscie - jakies zmiany na pewno nastapia. Ale czy beda to zmiany na lepsze czy na gorsze zalezy jeszcze od Polski i nic jeszcze nie jest pewne.
![]() |
#3 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zmieni się. Od jutra zwolnienie netu z VATu, szybsza neo, wyższy VAT na wiele rzeczy. Sporo innych zmian.
![]() |
#4 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
a piwko bedzie smaczniejsze?
![]() |
#5 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
od 24 rosnie cena benzyny i gazu. wale piwka w polsce obecnej zobaczymy co bedzie pozniej i czy bede walil piwka ?
pozdro dla wszystkich |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
ja przywitam Unie w PKP - jutro jade na północ Polski.
Zaraz włączam TVN24 - ma być jakieś oficjalne wciągnięcie flagi. Czy się ciesze? Jak się czuje? Miło. ![]() Jestem dobrej myśli pozatym to wyróżnienie znaleźć się wśród elity europejskiej ![]() Pozdrówki europejczycy! O kurcze! A w TVP jakieś koncerty, gale europejskie... miło miło ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 30.04.2004 o godz. 23:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Jeszcze 3 min....
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
juuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuu!!! Siemano juz w Unii!
![]() U mnie nawet jakieś petardy słychać, hehe no miło, sam jakbym miał bym wystrzelił ![]()
![]() |
#9 | |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
Cytat:
P.S. ale muzyczke przez otwarte okienko puścić można... szczególnie jak się w bloku mieszka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|