![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
SLI daje możliwośść aby dwie karty takie same pracuja w tandemie
teraz chyba tylko z serii 6600 pci i 6800 pci ale z tego co napisałem wyżej wynika,ze jedna karta też bedzie działac |
Cytat:
i uwaga! W tym pościej nie miałem zamiru chialc się myszka, monitorem klawiatura czy fotelem. Napisałem po to żeby nimal wiedział ze to co on uważa za najwazniejsze ja mam takie jakie mi pasuje. |
hehe moze i szpanerstwo ale jak od Kizia odkupie jego obecny zespaw to bedzie musial cos kupic ;)
|
bez urazy, ale: typowy zestaw szpanerski - bez znaczenia praktycznego... zmienilbym w nim chyba wszystko... ale skaldajac kopa najepierw stawia sie dwa pytania: za ile i do czego
potem ustala sie prorytety - co byc musi (posredni wynika to z powyzszych pytan) i dobiera reszta ... a dla mnie i tak najwazniejsze sa nasetpujace podzespoly: Monitor Mysz Klawiatura Fotel bo zdrowie masz jedno, a czy w quaku bedziesz mial 450 czy 480fps to naprawde zadna roznica - w doom4 i tak na tym juz nie zagrasz... edit: doplacasz za SLI a nie wiesz co to? to juz naprawde szczyt... ;) |
Cytat:
Cytat:
|
hmm... dlatego wziąłem ta plyte bo ma 2 wejścia PCI-E co w przyszłości może się przydac a pozatym ta plyta dobrze wypada w testach. Własnie chciałem się zapytać SLI co to i po co to?
|
Mam pytanie, czemu w tym zestawie jest plyta z chipsetem nForce 4 SLI i grafika ATI ???
Te byly najdrozsze czy chcesz marnowac SLI? |
Cytat:
To miało wyjśc bardziej żartobliwie :) :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zmień grafe i wszystko będzie dobrze :) Zbankrutujesz jeżeli to co mówi Remix to prawda :>
|
imho
fajny zestaw ale zmien pamiatki na takie co maja cl2 następnie jeden twardziel nie dwa i wiecej to jest to kolejne brak napedów optycznych i pocziwego floppa |
Witam!
...i co do kompatybilnosci maja ceny... tylko tyle, ze Kizio chcial sie pochwalic jaki to zestaw niby ma kupic... eh to sie juz nudne robi - co jakis czas Kizio ma taki "wyskok" na forum. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:17. |