![]() |
Cytat:
a posta zawsze zauwaze, bo jako admin widze takze skasowane posty, wiec nic sie nie ukryje :) pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
pozdr |
Cytat:
Bartez zauważyłeś??? przeprosiłem Patrixa i naprawdę przeproszę raz jeszcze to mój błąd że go wyzwalem ale przeprosilem |
są 3 wersje athlona 2600 jedna na fsb 333 barton druga na fsb 333 througbread i 3 normalna 266 fsb pozatym dobre płyty kultowe do o/c to epox na nforce2 msi asus abit najgorszą opinię ma gigabyte ponieważ po prostu jest cieńki do o/c ja polecam msi k7n2 delta ilsr po prostu płyta skała można na niej kręcić można w biosie wszystko podkręcić nawet agp i pci co w o/c ma duże znaczenie po prostu zestaw daleś dobry ale procek troszkę bylby dla mnie nienajlepszym rozwiązaniem niestety ale zestaw ogólnie dobry
|
Cytat:
chodza ... nawet 'dobry' Duron1400@2200mHz idzie :spoko: pozdr |
Wiecie, zgadzam sie, ze Barton 2500 bylby zdecydowanie lepszy, ale czy tez przy takiej predkosci procesorow, ich podkrecanie ma jeszcze jakis sens? Przeciez kiedy, jesli w ogole, taka predkosc okaze sie niewystarczajaca?
|
Cytat:
|
Cytat:
mialem bartka boxowanego 2800+ (dalem za niego latem 2003 kupe siana) ktory o/c ->3200+ nie wytrzymywal poprostu grzalka i kiepsko to znosil (co jakis czas wywalki) sprzedalem i kupilem takie trzy wszyskie chodza w asusa'ch tromba jestes :jezyk: pozdr |
Wymień tego Bartka 2600+ na 2500+. Dlaczego ?! Ponieważ każdy proceor idzie na szynie FBS 200 (czasem trzeba podwyższyć napięcie o 0,1V). Procesor przy chłodzeniu BOX w stresie osiąga 50-60 stopni (NORMALNA TEMPERATURA). Bartona 2600+ nie podkręcisz na 3200+.
1. Procesor chodzi na szynie FBS 200 2. Pamięci ida synchronicznie do szyny 2X200= DDR-400 3. Masz na 100% szybszy procesor 2500+@3200+ z BOX chłodzeniem za mniejsze pieniądze ! Synchronicznie znaczy WYDAJNIEJ ! I komputer będzie ci służył jeszcze dłuuuugo :) |
Alex daj spokój bardzo dziękuje wszytkim za pomoc ale nie rozumiem co takiego zlego jest w tym bartku. Alex napisz jak takis mądry czemu niewybralbys bartka 2600 ?
|
sam jestes traba ... kazdy na forum chcial ci pomoc,
ze nie potrafisz korzystac sorry ... o 2600+ nikt nawet w myslach nie pomyslal ... kazdy ma to na co zasluzyl pozdr |
Kończe już naprawę :) i niechcem już słyszeć że źle zrobiłem buuu okropni jesteści
|
Ludzie to jest komp dla "cywilizowanych" użytkownków :) to ma pochodzic z 5 lat :)
|
Cytat:
oddaj go czym predzej ... mam takie trzy w domowych peckach, sa zimne ... swojego 2800+ BOX juz opchnalem ... jesli nie widac roznicy to po co przeplacac ;) mam takie trzy w domowych peckach <- 2500@3200 pozdr |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:41. |