![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jazda samochodem w sprawach służbowych
Niezmiernie rzadko mi się to zdarza, ale dzisiaj mając kilka spraw do załatwienia w mieście stołecznym i wyjazd na dość daleko, wyruszyłem z godzinnym zapasem, już wliczając w to korek w Raszynie, ale biorąc pod uwagę jakąś katastrofę po drodze. Dojechałem na miejsce o godzinę za wcześnie, zaparkowałem traktora, obejrzałem miasteczko od strony rynku, pojechałem na Shella, ale nic mi tam nie pasowało, pojechałem na Orlen na hot-doga i kawę, jeszcze trochę czasu zostało, normalnie nie wiedziałem co z sobą zrobić.
Jak to organizujecie, Wy, którzy służbowo jeździcie non stop. Ja wiem jedno, jak wyjadę na czas, to po drodze wywróci się cysterna i będą objazdy, spóźnię się godzinę, nikt nie będzie czekał, więc zawsze ruszam z zapasem. ?? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
ha, tego nawet starożytni Chińczycy nie rozwiązali
![]()
![]() |
#4 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wczoraj wróciłem ze służbowej. Prawie 400 km. Na szczęście jak dojechałem, to można było już się meldować w hotelu.
![]() A po drodze sobie zajechałem na stację benzynową, kawusia, kanapka zrobiona w domu, kibelek i wio. O tyle czasem jest źle, że niektóre ośrodki hotelowe położone są poza miastem. Można sobie co najwyżej po lesie pochodzić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jam mam takiego niefarta jak przy kasach w sklepie, do której nie stanę, to gość/gościówa ma problem z kodem na opakowaniu, dzwoni stoimy, czekamy... ****a mać!
A jak wyjadę samochodem tak, żeby na miejscu być akurat, to ****a wypadek i dupa. ![]() Wiec jadę wcześniej i wtedy ANI RAZU nie było problemów, tylko na miejscu problem co z sobą zrobić. A jeszcze najczęściej towar w samochodzie, stawiam gdzieś koło rynku w mniejszych miastach i zwiedzam. Jeszcze nikt mi się do samochodu nie włamał poza Warszawą. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mój Tata ma tak samo. Zawsze jak do kasy to się kasa zepsuje, zabraknie papieru, coś sie zablokuje, komputer zawiesi, nieczytelna naklejka, zeszyt kodów się zgubił, pies pogryzł kasjerkę itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Ja mam tak bez przerwy, myślałem, że to może reguła, ale patrze w bok na ileś kas i nigdy nic.
Przestanę grać w totka, albo zacznę. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Ja tak miewam tylko w Realu, ale tam to norma. Niech dalej jełopy zatrudniają jedynie pracowników z agencjii pracy tymczasowej, którzy zmieniają się co rusz, nie identyfikują z firmą i dostają gdzieś tak okołogłodowe (jeśli nie gorzej) pensje.
Kiedy niedawno w jakimś sklepie (nie pamiętam już jakim) akurat przy mnie skończył się papier, kasjerka uporała się z tym może w 20 sekund.
![]() |
#9 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
zapomnieliście, że prawa Murphy'ego nie przestały działać
![]()
![]() |
#10 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Ja też zmienię papier w kasie w 30 sekund, a na kasie się nie nastałem.
![]() Nie o tym temat, o wyjazdach służbowych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Wysłałem się w delegację po kilku miastach Mazowsza, najdalsze były Skierniewice, reszta prawie po trasie, zboki na boki. W Skierniewicach mnie zabili towarem jaki tam mają, ja mam inny, bo własnej produkcji, zawsze się coś przyjmie, ale mieli za***iste rzeczy już sylwestrowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
heh, sluzbowe wojaze
w kazdej firmie jest inaczej we wlasnej, jak Ty Edziu - jeszcze nie prcowalem ![]() ja w aucie spedzam wiekszosc czasu termos, kanapki i owoce to obowiazkowe wyposazenie, bo nigdy nie wiem, czy wroce za godzine, czy nastpnego dnia a spoznienia... takie zycie |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Kiedyś w Alpach po włoskiej stronie jadąc do Austrii utknęliśmy w korku na 8 godzin, jakaś katastrofa była, 4 godziny zupełnego stania, my w 3 samochody, 5 czy 6 osób, ale zapasy były, padło na mnie, że mam powozić, ci co nie kierowali, to się wina ochlali pod włoskie przysmaki i im było wszystko jedno, ja w sumie też jedno musujące słabe obaliłem.
![]() Trzeba zawsze mieć jakieś zaopatrzenie, kawusia i owoce niezłe, raz w nocy w Bieszczadach utknąłem, bo śnieg zaczął taki walić, że w którymś momencie nie dało się już jechać, ale miałem wielki termos i kanapki, to czekałem do świtu, aż mnie drogowcy wykopali. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Podróż służbowa to dobro, a już szczególnie jeśli długość trasy liczy się w setkach a jeszcze lepiej dziesiątkach setek km (a nie wiem, jak u Was, ale w moim przypadku to już nieczęsty rarytas). Tyle, że ja bardzo lubię prowadzić, trochę gorzej może być jeśli ktoś ma chorobę lokomocyjną...
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jazda bez świateł... | epol | Off topic | 147 | 27.04.2007 19:49 |
niezła jazda :) | mello | Off topic | 14 | 02.08.2004 12:48 |
Ale jazda!!!! | brzuszki | Off topic | 11 | 07.11.2003 07:07 |
[Info!!!] Neostrada ... ostra jazda już od września! | matteo | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 65 | 27.09.2003 15:34 |
Niech mi ktos poradzi na temat NERO - jazda z nim nieziemska | Orzeszek | Napędy optyczne CD | 2 | 14.11.2001 21:46 |