Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Komu coś ukradziono??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/komu-cos-ukradziono-45294/)

Matievoo 29.12.2004 13:43

Mi nic jescze nasczęście ,nikt nie ukradł.
I bardzo się z tego ciesze ,tylko mojemu szfagrowi 2 lata temu ukradli komórke ,ale znalazł
się sprawca i komórka była cała i zdrowa. :)

Weron 28.12.2004 20:52

Cytat:

Napisany przez JacoM
A ja sie dałem okraść, dobrowolnie, ale głupota miała w tym dużą role.
Przechadzałem sie po giełdzie samochodowej, i moja uwage zwróciło zbiegowisko ludzi, od razy zauważyłem ze tam "grają". Stal gosciu ze skrzyneczka a na niej pare cukierkow , zakładał sie o 200 zł z tym ze ty o 100. Chował pod tekturke kilka cukierkow i pytał ile jest. Stał obok mnie jeden koles i tak sie mnie pyta ze dobre i pewnie łatwo zarobić i widze ze tamten juz mnie obserwuje. Pyta sie ile jest cukierkow ja mowie ze 4 no to on zasłania tekturka facet obok mnie pyta ile widzialem ja na to ze 4 i krzyczy 4 dając w łąpe "oszustowi" 100 zł , a ten odsłania i są 4 a ten mu 200 wypłaca oprócz 100 ktore ten założył. I pyta mnei czy chce 200 no ja mowie ze tak bo sam mówiłem ze sa 4 ale pytam sie czy gram dalej, on na to ze juz grałem i dałem mu 100 no to zakrywa kupke cukierkow dla mnie(nazwal to pozniej potwierdzeniem wygranej :)) i pyta ile jest lol no ja na to w odruchu ze 4 bo tyle widzialem, odsłaniam tekturke a tam 5 cukiereczkow lol i kiwa do mnie głową mówiac przykro mi lol zaczelem sie klocic, nic nie dalo jakis koles mowi mi ze tam stoji ktos kto tez sie dal zrobic podszedlem i pytam czy tez go zrobili on mowi ze on mi tą stówe wyrwał z reki, ja sie obrocilem(moze po 10 sekundach) a "graczy" nie bylo juz.
To taka nauczka, dla mnie i dla czytających.

To stary trik. Gra w trzy karty...

O ile pamietam to Franek Dolas byl w tym niezly :)

Y@nkee_PL 28.12.2004 20:43

2 rowery górskie z piwnicy
2 tygodnie wcześniej zostały oznakowane przez policję, mimo tego rowerów nie znaleziono

JacoM 28.12.2004 20:31

A ja sie dałem okraść, dobrowolnie, ale głupota miała w tym dużą role.
Przechadzałem sie po giełdzie samochodowej, i moja uwage zwróciło zbiegowisko ludzi, od razy zauważyłem ze tam "grają". Stal gosciu ze skrzyneczka a na niej pare cukierkow , zakładał sie o 200 zł z tym ze ty o 100. Chował pod tekturke kilka cukierkow i pytał ile jest. Stał obok mnie jeden koles i tak sie mnie pyta ze dobre i pewnie łatwo zarobić i widze ze tamten juz mnie obserwuje. Pyta sie ile jest cukierkow ja mowie ze 4 no to on zasłania tekturka facet obok mnie pyta ile widzialem ja na to ze 4 i krzyczy 4 dając w łąpe "oszustowi" 100 zł , a ten odsłania i są 4 a ten mu 200 wypłaca oprócz 100 ktore ten założył. I pyta mnei czy chce 200 no ja mowie ze tak bo sam mówiłem ze sa 4 ale pytam sie czy gram dalej, on na to ze juz grałem i dałem mu 100 no to zakrywa kupke cukierkow dla mnie(nazwal to pozniej potwierdzeniem wygranej :)) i pyta ile jest lol no ja na to w odruchu ze 4 bo tyle widzialem, odsłaniam tekturke a tam 5 cukiereczkow lol i kiwa do mnie głową mówiac przykro mi lol zaczelem sie klocic, nic nie dalo jakis koles mowi mi ze tam stoji ktos kto tez sie dal zrobic podszedlem i pytam czy tez go zrobili on mowi ze on mi tą stówe wyrwał z reki, ja sie obrocilem(moze po 10 sekundach) a "graczy" nie bylo juz.
To taka nauczka, dla mnie i dla czytających.

mgit 28.12.2004 19:40

Cytat:

Napisany przez rycho
To poszalałeś jak nigdy.

Nom, do tej prędkosci zdążyłem się już przyzwyczaić. Każde święta mam transfer 2 kb/s albo i wolniejszy. Zalezy od ilości zalogowanych osób w sieci jest 200 osób to jak są wszyscy to transfer prawie zerowy :)
Jak mało osób czyli 50-80 osób to transfer nawet dobry 10-17 kb/s a jak jest zalogowanych tylko 30 osób to transfer nawet w porywach 20 kb/s :)

rycho 28.12.2004 19:35

Cytat:

Napisany przez mgit
Znowu narzekanie na TPSA :) od TPSA są gorsze firmy np.
GIGANET buli się prawie 50 zł a tranasfer przez całe święta 2 kb/s :( + żeby było ciekawiej zablokowane porty na których chodzi torrent :)

To poszalałeś jak nigdy.

mgit 28.12.2004 19:31

Cytat:

Napisany przez woitas
co miesiąc jestem okradany przez tpsa, płacąc haracz za neo i telefon (nie moge zrezygnowac z drugiego, nie tracąc pierwszego) :|

Znowu narzekanie na TPSA :) od TPSA są gorsze firmy np.
GIGANET buli się prawie 50 zł a tranasfer przez całe święta 2 kb/s :( + żeby było ciekawiej zablokowane porty na których chodzi torrent :)

CIAPEK 28.12.2004 17:40

Cytat:

Napisany przez woitas
co miesiąc jestem okradany przez tpsa, płacąc haracz za neo i telefon (nie moge zrezygnowac z drugiego, nie tracąc pierwszego) :|

nikt Ci nie każe tego robić. Wiem, że cieżko jest żyć bez neta, ale przecież nikt Ci nie każe jego mieć tym bardziej jak narzekasz w ten sposób, że czujesz się okradany. heh...
Mój internet nie jest tani, a dostawca wymaga również najwyższego pakietu z programami (tak jak w TP SA telefon).
Wiem za co płace, jestem zadowolony z usług firmy Multimedia i nie mówie, że mnie ktoś okrada. Kupa kanałów w TV wysokiej jakości, internet bardzo stabilny bez żadnych popier... programów i modemów jak w Neo i od nowego roku przyspieszają poraz kolejny przepustowość łącza praktycznie za free. Podwyższenie vatu na ineternet odbiło się tylko podwyższeniem abonixu o 2 zł. Telefon stacjonarny zawsze się przyda. Nie każdemu wychodzi taniej na komórke chociażby naszej kochanej babci czy rodzicom miekszającym daleko od nas.

to tak na marginesie odchodząc od tematu, ale nie mogłem się powstrzymać, po prostu Twoja wypowiedź zdała mi się bez sensowna tym bardziej, że młodym człowiekiem nie jesteś.

woitas 28.12.2004 12:21

kodziu 28.12.2004 11:52

Cytat:

Napisany przez 47
Drobnostki, spójrzcie na to ;)
Pozdro

Bezbłędne, po prostu "no comments" :ASD

^_^ ^_^ ^_^ ^_^

cancel 28.12.2004 11:30

47 - Ukraść hale o wadze 47 ton. Jak oni to zrobili w jedna noc??
Ice - My nie mówimy o takich kradzieżach.
Remix - Ale masz szczęście, że masz takie znajomości i tak szybko biegasz. ;p

Pozdro dla wszystkich!!!!!

legion 28.12.2004 09:49

a mi juz chyba 4 raz ukradziono lusterka z samochodu juz mnie szlak trafia teraz za nituje :D

Ice 28.12.2004 09:48

a mi jedna osoba ukradla ........ moje serce i jestem do teraz z tego powodu szczesliwy !!!!!!!!!

KASIU DZIEKUJE CI ZE CIEBIE SPOTKALEM !!!!!!!!!!!!!!!!

CIAPEK 28.12.2004 09:00

-telefon komórkowy, dokumenty (prawko, dowód), 50 zł... sprawa skończyła się w sądzie, telefon się znalazł. Sprawiedliwość jednak zwyciężyła. Cwaniaki mają lipe.
-kiedyś rower, który się odnalazł

kiewas 28.12.2004 00:56

Cytat:

Napisany przez 47
Drobnostki, spójrzcie na to ;)
Pozdro

LoL!! Złodziejstwo w Polsce nie zna umiaru...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:37.