![]() |
Cytat:
ale radio to jeszcze... ale kawałek plastiku albo odświerzacz powietrza zeby kraść ?? a drobne w rynience przy hamulcu ręcznym zostawili... :ysz: |
widac potrzebowali do gruchota, ktory zaraz bedzie na gieldzie jako niebity, garazowany...
dwa lata temu zajumali mi komplet kolpakow oryginalnych Suzuki kupilem wtedy w tesco jakies po 3pln sztuka a teraz jezdze autem bez kolpakow i sie nie przejmuje :) |
Tak się kradnie... :haha:
|
niedawno malo nie pobilem w sklepie kolesia, co mi wozek zajumal - ale sie zdziwil ladujac na polkach :D
zeby dla jednego zyla (a nawet nie, bo wlozylem plastikowa menete - po tym poznalem ze to moj) wozek krasc... w sumie zaluje, ze mu w pysk przynajmniej raz nie dalem |
Ostatnio co mi ukradli (na jesieni), to 10 złotych z ręki, na bazarku przy Górczewskiej na Woli, kupiłem sobie w jednej budzie kawałek kiełbachy, bo bez śniadania byłem, i ruszyłem do drugiej po bułkę, drobne miałem w garści, dychę w palcach, po 5 metrach już nie miałem dychy. :szczerb:
|
2 dni temu ukradli mi autko w Łodzi spod bloku;/
Seat Leon 2001r kolor szary... Pewnie poszedł na części ;/ |
:( :( :(
|
Dokładnie 2 lata temu zajumali mi z piwnicy : wiertarkę, stary odtwarzacz CD, głośniki od kina domowego z biedronki i jakieś tam pierdoły, wycenione na 325 zł. Gościa złapali, a czytając wyrok mało nie umarłem, jak wymieniano poszkodowanych przez niego i to, co im skradł. Np: "3 słoiki ogórków kiszonych i 4 kg ziemniaków" wycenionych przez Panią ...... na 20 zł.
|
Mnie na działce ukradli... furtkę, wcześniej stertę drewna, i dwa kamienie (po 100kg każdy). Ech.
|
U mnie na działce miejscowi ze wsi ukradli kiedyś grabie, szpadel, widły itd. Kradną co roku maślaki, codziennie można 2 wiadra zebrać jak jest wysyp, a po kilku dniach z 6, jak nie ukradną ci ze wsi. Siatkę mi wygięli, za wiadro maślaków, takie małe 10 zeta wezmą, 2 winka wypite, jak obiorą, to 3 winka.
|
po 1
niezle szybkie nabijanie postow...ciekawe czy poleci jakis spam po 2 (wracajac do tematu) dwa razy w tym roku kupowalem lampki do nowego roweru. dwa razu zaj...ebali mi je pierwszego dnia jak z nimi wyjechalem... |
Bo rower to się kupuje trekingowy, z dynamem w piaście i oświetleniem. Do tego trzeba być zgredem jak ja. :)
Upiłem się ze szczęścia, że kilka złotych złapałem i nic mi nie idzie. |
zachcialo mi sie fajnie na szybko montowanych to teraz mam :D
|
Cytat:
|
Mnie zajumali jedynie CarAudio spod bloku w nocy, wypruli cały bagażnik, ale chyba o tym pisałem tutaj kiedyś.
W każdym razie nadrabiam gubieniem, mam do tego niezwykły talent, z ostatnich rzeczy to miesięczny iPhone4, pendrive 8GB AData, 100 zł itd. Nie wiem co jest grane :-(. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:57. |