![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Komu coś ukradziono???
Komu coś ukradziono
![]() Pozdro dla wszystkich!!!! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Pare lat temu rower mi ukradli spod kafejki internetowej - zagapiłem się jak kumpel grał w starcrafta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() Mi ukradli 5 lat temu samochód. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
A mnie caly czas okradaja.Konkretnie nasz rzad.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
moich rodzicow podobnie
![]()
![]() |
#6 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Rodzicom samochod, mi telefon
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
Mi na studiach ukradziono telefon komórkowy. Na szczęście z pomocą kumpla doszedłem kto to zrobił, gość potem długo tego żałował.
NIE NA WIDZE ZŁODZIEI ![]()
LUDZIE NIE POWINNI SIE WYPOWIADAC NA TEMAT NA KTORY NIE MAJA POJECIA Pomyśl dobrze, zanim ocenisz kogoś i wydasz wyrok. I pamiętaj, amatorzy zbudowali Arkę Noego, a profesjonaliści zbudowali Titanica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
kiedys dopadla mnie 3ka ludzikow na ulicy i zabrali mi zegarek - na szczesie tani.
zeby i komorke zachowalem pilicje wezwalem, pokazali mi kilka zdjec i na tym sie sprawa zamknela
![]() |
#9 |
rozpruwacz
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
ja moja siostra i matka jak wracaliśmy z wakacji z Wiednia pociągiem to zasnęliśmy koło katowic (mieszkam w sokołowie podlaskim) to nas okradli z pieniędzy na szczęście tylko pieniądze a nie cały portfel w którym była karta do bankomatu to ona nas uratowała bo nie mielibyśmy na bilet do autobusu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered
Data rejestracji: 03.09.2003
![]() |
Mi komórę (dwa dresy) i rower (nie widziałem sprawcy). Życzę tym sk*** utraty palców lub innej części ciała (domyślacie się jakiej)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
OK 1mc-a temu byłem świadkiem BBBAARDZO brutaknego pobicia chłopca który miał zaledwie 12 lat (ukradziono mu 2zl) - jedno szczeście że tamtedy przechodziłem bo oprawcy uciekli (mogło sie to skończyć smiercią) - takiego widoku zmasakrowanej twarzy to nawet na filmach nie widzialem - potem z relacji chlopca okazalo sie ze szczuli go na dodatek psem!!!!S****YSYNY
powinno być ustanowione prawo o karze cielesnej !!!!!!!!! np. za kradziesz - ucięcie palca (albo i dwóch) wtedy będziemy mieli pewność że taki złodziejszaek już nic nie zwinie a co lepsze goście z jego grupy (złodzieji) będzą bali sie kraść (bo zaczną kalkulować czy lepeij ukraść 50zl czy starcić palec) po takich karach kradziesz napewno by spadła oczywiście kara ta dotyczyła by tylko kradieży kieszonkowej ,oraz kradzieży z pobiciem bo takich jest najwiecej
![]() |
#12 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
odpukać...mi nie zdarzyla sie zadna kradziez...zaczepki mialem w stylu "Która godzina","Dawaj telefon"...ale to bylo dawniej. Nie stwarzam wrazenia jakiegos twardziela(nie jestem chudy jak szczypiorek, ale tez nie lysy,dresow nie nosze - chyba ze 1x na rok w domu), ale staram sie zawsze pewnie podchodzic do sprawy jak mnei zaczepi ktos - nie mozna pokazywac ze sie ktos boi (fakt ze jest to ryzykowne...zgrywajac cwaniaka mozna jeszcze bardziej oberwac)ale prawda jest taka ze za kradziez powinno automatycznie wiezienie,kara,itp...albo do roboty na ulice i z kamizelką "UKRADŁEM TELEFON", "POBIŁEM DZIECKO"
ps.Generalnie najlepiej poruszac sie w 2-3 osoby...
![]() |
#13 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Kiedys mi ukradli Baseballówkę Nike'a , nie byloby nic wielkiego ,gdyby nie to ,ze przez bardzo dlugi czas szukalem wlasnie takiego typu (powiedzmy ,ze sie spoznilem w stosunku do mody
![]()
![]() |
#14 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Mi ukradli dwie kurtki: jedną z szatni a drugą też z szatni
![]() Pozdro
![]() |
#15 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pare lat temu obrobili mi mieszkanie... nowka wieza, mnustwo ciuchow poszlo sie rypac... po miesiacu przyszlo pismo ze sprawa umozona
generalnie policja ma to w p&^%$ - na miejscu ekipa zebrala odciski palcow i powiedzieli ze mam z Zona (wowczas jeszcze Dziewczyna) zglosic sie po zdjecie odciskow wlasnych na policje zeby odrzucic z zebranej puli nasze i reszte porownac z baza danych (no i zostawic w aktach) przyjezdzamy a tu tekst ze po co przyjechalismy? ze to nie ma sensu? i ja place podatki na taka opieke... policjancji zbierajacy slady byli super, ale potem bajka sie skonczyla *****a prowadzacego sprawe to bym najchetniej powiesil za jaja - zarzucil mi klamstwo jak 2 tygodnie po wlamaniu poszedlem na policje zeby w zeznaniach rozdzielic to co zginelo mi od tego co zginelo Mojej Ukochanej (kwestie ubezpieczenia) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|