![]() |
@AleX69
Skoro rozpocząłeś już taki wątek to pozwól, że również wyrażę tu swoją opinię. Moim zdaniem jesteś zbyt przewrażliwiony na punkcie niewiedzy innych osób, co widać w wielu postach. Choćby niedawny temat o przejściówce z dysku 3,5 na 2,5 , gdzie Twoje odpowiedzi (szczególnie te, które zostały wyrzucone) były mocno poniżej dobrego smaku. Powiem Ci tak, pamiętam z czasów uczelni profesorów, którzy nie byli w stanie pojąć, jak banalne dla nich rzeczy są innym niezrozumiałe. Takie osoby są zaprawdę mądrzejsze od większości ludzi, ale wiesz co ?, mało kto je lubi. Zwykli szarzy wykładowcy, nie piszący książek o rachunkach różniczkowych i pudełkowych funkcjach giętych, ale potrafiący powtórzyć studentowi kolejny raz ten sam wątek cieszą się dużo większą sympatią. Dzieląc się swoją wiedzą, nawet taką, którą można łatwo znaleźć gdzieś indziej, lub chociaż uprzejmym komentarzem odsyłającym (przyznaję, wielokrotnie leniwego delikwenta) wniesiesz dużo więcej dobrego na forum niż tworząc takie tematy i wytykając innym błędy. Widać, że na wielu rzeczach się znasz więc, że tak powiem ***8211; daj się lubić ... pozdrawiam |
Cytat:
|
Ja bym doda***322;:
11. Moderator si***281; nie przechwala - moderador daje forumowiczom jedynie s***322;uszne przyk***322;ady. 12. Moderator nie upomina si***281; o uwielbienie - to jest przecie***380; ze strony forumowicz***243;w oczywiste. 13. Moderator ma pozwolenie na wypowiedzi w stylu "ja jestem jeszcze mniej kompetentny od forumowicza, wi***281;c tym ch***281;tniej si***281; wypowiem". |
14. Nie pożądaj władzy moda swego ani żadnej płyty, która jego jest :rotfl:
a tutaj ciag dalszy tych głupot :D http://zs2-gostynin.edu.pl/modules.p...rticle&sid=116 |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jedrus, ja pisalem o filmie animowanym ... dokladnie takim 3D gdzie postacie robi sie na komputerze a ty mnie informujesz, ze byly fabularne filmy familijne z napisami i dubbingiem ... doskonale wiem o tym alex69@imperial.com.pl jeszcze na dodatek podpierasz sie wypowiedzia: Cytat:
co autor tej wypowiedzi mial na mysli ... jasne nie jest "Właśnie wróciłem z wersji oryginalnej" moze, takiej z kina - a moze od kolegi gdzie ogladal divx'a :> napisalem ci ze wysokim ryzykiem popisal by sie dystrybutor decydujacy sie na rozpowszechnianie "Sherek'a", "Epoki Lodowcowej" czy tez "Gdzie jest Nemo" w kinach z napisami - co ja gadam ... studio dreamworks, fox lub disney na taki krok poprostu by sie nie zgodzily swoja droga to nawet u mnie we firmie nie wiedzieli ze wypuscili "Opowiesciami z Narnii" z subtitle'ami :D co do dubbingu ... to wiem ze nie wszyscy sie orietuja, ze polskich aktorow wybiera studio/producent filmu naj wazniejszy jest by tempr glosu jego barwa byla jak najbardziej zblizona tej z oryginalnej wersji filmu - dlatego j.stuhr zawsze podkladal w polskiej wersji e.murphy (Mulan, Shrek) Cytat:
Cytat:
wez sie zastanow by sie czegos nauczyc nie musisz byc przy tym moderatorem - chyba ze wladza daje ci wiedze ... Cytat:
Cytat:
powiem to raz jeszcze <- nie nadajesz sie jako moderator! rzeczywiscie twoje zdolnosci krasomowcze sa imponujace ale predzej do gazetki szkolnej lub informatora regionalnego moderator, to jest wladza i wiedza nie omylna chcesz pogadac po******yc glupoty - zrob sobie nowe konto ... Cytat:
zlote zasady kazdego forum <- szukaj (wszedzie), pytaj jesli nie bylo wczesniej odpowiedzi - proste wiecej czytaj ... a kompleksy zostaw na silownie Cytat:
Cytat:
ja za taki jeden dostalem ****ke od ciapek@ - z komentarzem "ludzie uzywaja medemow" demek@ jak nie miales czasu ... mogles zrobic to pozniej btw do dzis nie wiem co maialy wnosic do twoich wynikow predkosci screeny z ogniem :> Cytat:
a co do pofesorow to umnie na uczelni najbardziej nielubiani - pod koniec roku - dostaja najwiecej kwiatow i slow uznania powracajac do tego topicu ... rzeczywiscie troche mnie ponioslo - ale od tego jest mod by zwrocic uwage ze user nie przestrzega zasad zawartych w regulaminie ... a tu mod sie wdzieczy albo zaklada topic'ki o szpitalach, burzach lub oponach ;/ a teraz na koniec ... dzieki weron za slowo bo juz myslalem ze uzywam jakiegos narzecza ... a wladze ... upominam o rozwage |
Cytat:
w 1024 byly tylko po to zeby mi nikt nie powiedzial, ze testowalem w 640x480 ...... |
heh.. myślałem, że tę rozmowę mamy już z głowy, ale skoro nie..
Cytat:
Ja z kolei wprowadziłbym podział na filmy dla dzieci, dla młodzieży i dla dorosłych. I tu już można by dyskutować, gdzie wprowadzać dubbing, a gdzie napisy. Ale podział nigdy nie będzie jednoznaczny i zawsze mogą się zdażyć jakieś wyjątki. Cytat:
Cytat:
Cytat:
--------------- Cytat:
Ostatnio zresztą miałem fajny przykład, jak forum nie powinno wyglądać - wejdź sobie tutaj: http://autoswiat.redakcja.pl/forum/f...p?Artykul=5665 Wypowiedzi i tematów więcej nawet niż u nas, ciekawi ludzie, z na pewno cenną wiedzą, ale z forum praktycznie nie da się korzystać (ja po kilku dniach przestałem). A czy tam są moderatorzy? Nie wiem, ale podejrzewam, że nie. Na koniec jeszcze jedną rzecz dopiszę odnośnie tego tematu. Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/518825-post5.html A tu masz adres do całej dyskusji: http://forum.cdrinfo.pl/gry/55298-ghost-recon-3-a.html Inne dowody dostawałem na priva, czasami na gg i maila. Pewne rzeczy u mnie, czy też podejście do niektórych spraw, możesz negować, ale nie zgodzę się z zarzutami odnośnie mojej rzekomej impulsywności i braku obiektywizmu. To jest naprawdę trafienie kulą w płot.. Cytat:
Cytat:
Nie będę po raz kolejny pisał tego samego, bo możesz to przeczytać w poprzednich moich postach, ale co ty się starasz z moderatora zrobić - jakiegoś nieomylnego, wszystkowiedzącego supermena?? To jak już takiego znajdziesz, to daj mi znać. Będę wiedział od kogo trzymać się z daleka.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie jest to jednak wiedza, którą można znaleźć na google.. I wracając jeszcze do tematu moderatora. Przede wszystkim dam ci pewną nadzieję - ja z czasem zrezygnuję z uprawnień moderatora. Nie dlatego, że uważam, że się do tego nie nadaję, bo tu wręcz przeciwnie - uważam, że moja częsta obecność na forum, plus te jak to określiłeś 'zdolności krasomówcze' oraz opanowanie, którego z kolei nie chciałeś mi przyznać, czynią ze mnie prawie idealną do tego 'stanowiska' osobę, ale po prostu mam już dosyć tych nieustających ataków na moją osobę i obserwacji tego, co robię. Zawsze chciałem być takim samym użytkownikiem forum, jak wszyscy i zgodziłem się na pełnienie funkcji moderatora mając nadzieję, że to się nie zmieni. Ale zmieniło się mimo, że nie zmieniłem się ja - jednak podejście osób do tych spoza grupy zmienia się automatycznie, nawet jeżeli nie ma racjonalnych ku temu przesłanek. Tymczasem jednak mam inną propozycję, która - obawiam się - nie przejdzie. Chodzi mi o zlikwidowanie napisu "moderator" pod nickiem. Już od naprawdę długiego czasu nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to działa na niektórych jak przysłowiowa 'płachta na byka' i odbiera co poniektórym zdolność racjonalnego myślenia. Od początku zresztą byłem temu przeciwny i chciałem nawet, żeby tylko u mnie było to niewidoczne. Niestety taka opcja nie była możliwa technicznie. Mam nadzieję, że powyższe zakończy te niekończące się rozważania chociaż na jakiś czas. * Normalnie bym tak tego nie napisał, ale czasami trzeba coś w odpowiedni sposób ująć. Nawet jeśli niektórzy przekleństwo traktują od razu jako nacechowane emocjonalnie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
andrzejj9 od 15 roku chodzisz?
widac ze nie masz kompleksow jesli chodzisz od 10 lat na silownie bo na zdjeciach z przed trzech lat jakos nie marniutko wygladasz chyba ze te dziesiec lat silowni troche skompresowales ... :D Cytat:
jesli widziales te filmy kinie na terenie polski jest to przestepstwo :D filmy animowane nie byl rozpowrzechniany w wersji z napisami ... |
Cytat:
|
Cytat:
alex69@imperial.com.pl, marcin.stupka@imperial.com.pl albo darek.janeczek@imperial.com.pl w warszawie zamknelismy kilku gosci co wyswietlali filmy w kinie z notebooka juz nie wyswietlaja ... kino tez zamkneli :D |
Cytat:
Ale mam nadzieję, że Ci już przeszło :P |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:02. |