![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
kierownik wycieczki
Data rejestracji: 25.02.2002
![]() |
Koncerty
Ma moze ktos z was na kompie koncerty:
Guns N`Roses Live At The Ritz Guns N`Roses Live In Paris Guns N`Roses Live In Tokyo W zamian mam filmy i teledyski Krzysiek
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
Guns N`Roses te pedaly i za*******ence powiedzialy ze nie spiewaja dla Polakow i Zydow
dlatego nie lubie tych starych popaprancow wic nie mam ich koncertow bo wszystkie ro****alem mlotkiem
|
|
|
#3 |
|
kierownik wycieczki
![]() |
nigdy nikt nie udowodnil ze to powiedzieli na zadnym polskim jak i angielskojezycznym forum nikt tego nie potwierdzil....
wiec jak nie znasz sprawy to poprostu nie pisz na ten post OK
|
|
|
#4 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
kapsel - nie bluzgaj prosze... nerwowo tu ostanio, ale nie az tak zebyu bluzgac przy okazji tak malo waznych tematow
a koncertow nie mam - a moze ktos wie czy i kiedy do polsi przyjada nastepujace grupy: Anathema Dream Theater King Crimon (ew. ktorys Projeckt) Children of Bodoom? bo juz tesknie a info brak...
|
|
|
|
#5 | |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#6 | |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#7 | |
|
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
slyszalem ze powiedzieli i Guns`n Roses i Eminem ale fakt ze nigdy nie mialem wava czy mp3`ojki czy avika jak to mowili. Ale troche w to wierze!!
|
|
|
|
#9 | |
|
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Gość
|
Ja slyszalem takze ze to powiedzialy te dwie osoby, ale moze i to prawda, ja tego nie wiem, ale nigdy nie widzialem Guns and Roses oraz Emimema (to nie literowka
) w Polsce, moze byli tego nie wiem
|
|
|
|
#11 |
|
kierownik wycieczki
![]() |
TO co pokazali w telexprese, chyba w 92 albo 93 bylo wyjetym z kontekstu zdaniem wypowiedzianym przez Axla i zle zinterpretowanym przez dziennikarzy, swoja droga ta informacja przekreslila przyjazd GNR do Polski, a byl taki projekt aby przyjechali z Metallica z ktora wtedy odbywali wspolne turnee.
|
|
|
#12 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
eminem to nie lubi sam siebie. domyślcie się dlaczego nie powiedział nic na Murzynów, o przepraszam Afroamerykanów (trzeba być poprawnym politycznie, no nie). zaraz zginąłby hehe. atakuje tych co nie mogą mu się odgryźć, bohater.
a GNR nie lubię bo są z grupy bandów, które bardziej dbają o swoje fryzurki i to co na tyłki mają włożyć niż o zawartość swoich płyt. |
|
|
|
![]() |
|
|