![]() |
Cytat:
|
no ja rowniez klasa maturalna... 4.86 i jedna troja na swiadectwie;p z polskiego;p
teraz trzeba czekac na wyniki pisemnych matur... |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja mam jak narazie wyjatkowo udany semestr. Jednego laba juz zaliczylem (sztuczna int.), z dwoch egz. bylem zwolniony z 5. || (wstep do ASD, na ktory poszedlem po ASD i zlozonosc algorytmow testowych), jeden juz zaliczylem (sieci komputerowe), jeszcze zostal tylko jeden egzamin (sztuczna int.), jeden lab (sieci) i dokonczenie zespolowego projektu programistycznego + prezentacja. No i egzamin z jezyka (jutro), nie wiem na co to komu, ale dziekan sobie zyczy zanim wpusci na etap mgr...
|
Cytat:
|
koniec roku juz mialem dawno
srednia 4,8 w klasie maturalnej :) |
Cytat:
średnia ~1.9 :P |
Eeee.. To ja te***380; si***281; pochwali***263; mog***281; :)
***346;rednia 3,7 (co***347; ko***322;o tego) :P |
Ja też zdałem :)
Średnia na koniec I liceum - 3,125 coś koło tego :D @Gadzina poprawka wygląda tak jak matura: odpowiedź ustna i pisemna :| @gimnazjaliści poczekajcie do szkoły średniej to wam oceny pospadają :P |
ja mam na koniec (3gim) 4.57
my***347;la***322;em ***380;e b***281;dzie gorzej :P |
Ja te***380; bez poprawek :) Chocia***380; koniec roku jest 23.06 to ju***380; s***261; u mnie oceny d***322;ugopisem powystawiane. ***346;rednia ok 4,38 lub jak b***281;dzie 5 z matmy to 4,46 ;p
|
na pol rocze mialem kolo 3.0 a teraz troche mniej ;p ale zda***322;em i to sie liczy :)
REi widze ze ten sam profil masz ... :] |
Nawet si***281; nie przyznaj***281; :P
Ale zda***322;em, bez poprawek :D |
a ja sam nie wiem - ostatnie zajecia mialem w poniedzialek, 20 czerwca egzamin zawodowy na technika informatyki ^^ srednia bedzie okolo 4.9 (nie ma to jak dostac 4 z programowania bo reszta klasy nie nadazala z materialem i tym samym nie caly przerobilismy) egzamin bedzie banalny tylko mnie podstawy przedsiebiorczosci mecza.... sie zobaczy a w nastepnej kolejnosci studia inzynierskie a moze i magisterskie xD
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:05. |