![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Notebook za 5000-5500zl jaki?
Witam!
Przyszla kolej na mnie... Do wydania sumka 5000-5500zl Warunki: 1024 RAM (ostatecznie moze byc bez mozliwosci rozbudowy) 100GB - lub wiecej HDD (nie mniej niz 5400rpm, ewentualnie 80GB) 15.1 lub 15.4 cala matryca (jakas dobra, raczej nie TF) procesor 1800Mhz lub 2000Mhz (AMD, Intel - obojetnie) dosc dobra karta graficzna, najlepiej z opcja podlaczenia zewnetrznego monitora dobra ergonomia/atrakcyjny wyglad (wiecie, zeby to nie byl "szary klocek") wszystkie potrzene zlacza najlepiej juz z systemem operacyjnym Windows XP (raczej Pro) czas pracy baterii nie musi byc super dlugi, ale im dluzszy tym lepiej - wiadomo (komp i tak wiekszosc czasu bedzie podlaczony na zasilaczu) Przeznaczenie: Internet (wystawianie aukcji itp) Grafika (skanowanie, zrzucanie z aparatu, prosta obrobka) Multimedia (raczej w ograniczonym zakresie) Prace biurowe (Office) Wiem, ze ze to spora suma jak na te wymagania, ale ten notebook ma byc taki, zeby juz nie trzeba bylo go rozbudowywac pozniej. Komputer PC nie wchodzi w gre. Prosze Was o pomoc w wyborze sprzetu. Sam rozgladam sie i sporo czytam, ale w tym przedziale cenowym jest duzy wybor i nie wiem gdzie mam uderzyc. Preferuje raczej Acer lub Asus, ale jak macie lepsze propozycje to chetnie poslucham rad. Aha jeszcze jedna wazna uwaga - najlepiej jakbym mogl go kupic w www.sirius.pl (dlatego prosze, aby osoby majace ochote mi pomoc, kierowaly sie wlasnie asortymentem dostepnym w tym sklepie) Z gory bardzo dziekuje. -EDIT- Znalazlem cos takiego: 1. http://www.sirius.pl/notebooki/towar...6VA-S018H.html 2. http://www.sirius.pl/notebooki/towar...XA4405032.html Co myslicie o tym sprzecie?
Pozdrawiam Remix aka Wielki M Ostatnio zmieniany przez Remix : 21.04.2006 o godz. 19:40 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|