![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OK, ostatnia rzecz, podobno Korry mają taki urok, że "kopie" obudowa, jeśli gniazdko nie ma uziemienia, jak to jest u Ciebie ?
![]() |
#3 | |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.02.2006
![]() |
soft
czy sa juz softy do korra ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Dla zainteresowanych artykuł >
Odtwarzacz DivX Korr - niezła jakość w skórze retro
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.03.2006
![]() |
witam. mam mały problem z korrem. podłączyłem do niego zestaw głośników 5.1 (logitech x-530). niezależnie od ustawienia prologic nie słychać satelit. niezależnie od tego czy jest to divx z dźwiękiem 5.1 czy oryginalny film dvd działają przednie, działa centralny, tuba a te ******one satelity nic - trzeba ucho przyłożyć do głośnika i jak sie człowiek mocno wsłucha to dopiero coś da sie usłyszeć. 15 razy sprawdzalem czy wszystko jest podłączone jak trzeba, podpinałem satelity jako przednie głośniki i grały normalnie, więc uszkodzone nie są. przegapiłem w menu jakąś ważną opcję? proszę o pomoc!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Chciałbym odświeżyć troszke ten tema, ponieważ kilka dni temu pierw pożyzyłem z pracy KORRa [HYD-9907DX], a potem go kupiłem, bo wydawałsię najlepszym rozwiązaniem. W związku z nm mam kilka pytań...
1. Po włączeniu filmu divx/xvid mam wyświetlany czas trwania filmu w lewym górnym rogu. Tak się dzieje tylko z filmami div/xvid, przy filmach dvd tego czasu nie ma. Czy da się to jakoś wyłączyć ? 2. Mam telewizor JVC i DVD JVC. Dotychczas było tak, że połączone były ze sobą kabelkiem EURO i jak włączałem dvd to od razu telewizor wyświetlał obraz z dvd. Jak teraz podłączyłem KORRa to manualnie muszę przechodzić na kanał, aby mieć odtwarzany z KORRa obraz. 3. @siwy_sw, wcześniej w dyskusji podawałeś linka do Biosu, jednak ten link nie działa, czy masz w zwiazku z tym gdzieś ten biosik ? 4. A tak a pro po biosów. Skoro na oficjalnej stronie nie mogę znaleźc oficjalnych biosów to znaczy, że w sieci są tylko modyfikowane ?
![]() |
|
|