![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
a ja koleznake Begger lubie, nawet jak z matury dostala dwoje, a mowilem jej zeby przyszla do mnie na korki, to stwierdzila, ze ona polski lub jak kon owies wiec nie bedzie miala problemu.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#3 | |
|
![]() |
Cytat:
nie nie! ja chcialem tak po przyjacielsku! a jako zaplata starczylby mi jej zapach, jej widok na przeciw mnie, jej dotyk cieplych raczek... oj, chyba sie zapedzilem
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
masz jednak oblesne, geriatryczno-nekrofilskie fantazje
|
|
|
#5 | |
|
![]() |
Cytat:
dobra dobra, nie popisuj sie, ze znasz takie slowa! ha! moze chcesz mi udowodnic, ze jednak kolezanka B. powinna do Ciebie na korki uczeszczac? wszytko(wszytkie) chcialbys dla siebie! nie ma tak!
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
![]() Ale Renate to moge ci odstapic po kolezensku ![]() edit Cytat:
Ostatnio zmieniany przez mr_spock : 20.05.2004 o godz. 01:11 |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Andrju wśród swoich http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,2082880.html
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Ostatnio zmieniany przez smolik : 20.05.2004 o godz. 19:24 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
***8226; Co pani lubi robić w wolnej chwili?
W ogródku, bo mom duży ogródek, kwiaty. I w domu takie przy gospodarstwie tam dużo, jest w domu trochę pracy. ***8226; A macie państwo gospodarstwo? Nie mamy gospodarstwa. Rodzice tam mieli gospodarstwo, to myśmy tam pomagali, ale teraz już nie. Teraz to ino koty, psy, takie małe rzeczy są. To już ja tak domowe jestem. I zajmuję się, chodziłam do takich zespołów ***8222;Wesołe Kumoszki***8221; tam chodziłam co tydzień śpiewać. Wyjeżdżalimy na różne zaproszenie, różnych niepełnosprawnych, do przedszkolów, różnych takich po tych wioskach jeździliśmy i śpiewali co nas zaprosili. Też robilimy wieńce na Boże Narodzenie, takie różne. O! Trzeba bylo juz lepiej zostac w tych 'wesolych kumoszkach' i zajmowac sie ogrodkiem ... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
- a czemu panstwo maja tyle dzieci?
- yyyy, a wieczorami to próndu nie bylo, ciemno bylo, bo co bylo robic ?? ![]() ---------------------- przeczytalem ten wywiad... ![]() chyba mi umarlo kilka szrych komorek... w koncu nie wiem, czy ona te krawary kupila, czy sprzadala ![]() az sie zmeczylem tym czytaniem
Ostatnio zmieniany przez mr_spock : 21.05.2004 o godz. 00:10 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
jakie to wszystko tepe, ale narod tez mamy tepy, skoro tych tepoli wybral. teraz trzeba ich bedzie wszystkich wytepic...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
miód ale u mnie jest na 1 miejscu. Bajer
|
|
|
#14 |
|
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Oficjalny screen z najnowszego Shreka
![]() ![]() .
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.05.2004
![]() |
Tyle małych Jasiów na tym forum... Mój Boże... Banalna sztuczka, ale kosztowna... Ha, ha...
Jak kto nie wie to niech weźmie do ręki pierwszy, lepszy numer miesięcznika komputerowego CHIP. W numerze kwietniowym CHIPa, na str 135 u góry jest opis sposobów zwiększenia popularności strony ***8211; banalne ***8211; wykupienie płatnych odsyłaczy w wyszukiwarce. Bardzo, bardzo kosztowna sztuczka ***8211; trzeba wyłożyć kasę.... Szczególnie dużą w przypadku Google ***8211; to gigant światowy nr 1.Kto wyłożył kasę? Ten kto ma. Kto ma na to kasę? I ile kasy wyłożył ***8211; oto jest pytanie.. Ha, ha, ha... Sztuczka jest b. kosztowna, chodzić będzie tylko do wyborów, po wyborach już nie, bo cel osiągnięty ***8211; zadołować Leppera... Szkoda kasy. Chyba ze Lepper weźmie dużo głosów do UE. Wtedy trzeba wykupić we wszystkich, ale tylko w Polsce używanych wyszukiwarkach taki ***8222;abonament***8221; \na zgnojenie Leppera do wyborów parlamentarnych, ha, ha...A jakimż to interesom zagraża Lepper, że ***8222;ktoś***8221; kasę niemałą wykłada, co? To następne pytanie. Sprzedana III RP. Czekamy na IV RP... A kretynów dużo, bardzo blisko... Ha, ha... PS ***8211; kto wyłożył kasę? Obywatel M... http://www.niniwa2.cad.pl/obywatel_m.htm |
|
|
|
![]() |
|
|