![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#91 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
miód ale u mnie jest na 1 miejscu. Bajer
|
|
|
#93 |
|
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Oficjalny screen z najnowszego Shreka
![]() ![]() .
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.05.2004
![]() |
Tyle małych Jasiów na tym forum... Mój Boże... Banalna sztuczka, ale kosztowna... Ha, ha...
Jak kto nie wie to niech weźmie do ręki pierwszy, lepszy numer miesięcznika komputerowego CHIP. W numerze kwietniowym CHIPa, na str 135 u góry jest opis sposobów zwiększenia popularności strony ***8211; banalne ***8211; wykupienie płatnych odsyłaczy w wyszukiwarce. Bardzo, bardzo kosztowna sztuczka ***8211; trzeba wyłożyć kasę.... Szczególnie dużą w przypadku Google ***8211; to gigant światowy nr 1.Kto wyłożył kasę? Ten kto ma. Kto ma na to kasę? I ile kasy wyłożył ***8211; oto jest pytanie.. Ha, ha, ha... Sztuczka jest b. kosztowna, chodzić będzie tylko do wyborów, po wyborach już nie, bo cel osiągnięty ***8211; zadołować Leppera... Szkoda kasy. Chyba ze Lepper weźmie dużo głosów do UE. Wtedy trzeba wykupić we wszystkich, ale tylko w Polsce używanych wyszukiwarkach taki ***8222;abonament***8221; \na zgnojenie Leppera do wyborów parlamentarnych, ha, ha...A jakimż to interesom zagraża Lepper, że ***8222;ktoś***8221; kasę niemałą wykłada, co? To następne pytanie. Sprzedana III RP. Czekamy na IV RP... A kretynów dużo, bardzo blisko... Ha, ha... PS ***8211; kto wyłożył kasę? Obywatel M... http://www.niniwa2.cad.pl/obywatel_m.htm |
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Nowy na forum
![]() |
h, ha, ha... Masz przypuszczalnie racje. Organu rzezane mają w Polsce najwiekszą kase... Ostatnio wyceniono Agore na ponad 1 mld USD. Ale spoko. Należy MU sie... Tyle cierpiuał za mrocznych zcasów komuny. Teraz chce jeszcze TV. No i do kompletu WSiP, czyli chciałby małe polaczki sterylizować z tego, co "z mlekiem matki wyssały..." Ha, ha...
Czytaj GW - ha, ha.... |
|
|
|
|
|
#97 | ||
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
w odpowiedzi na twojego posta zacytuje cie: Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
||
|
|
|
|
|
#98 |
|
Nowy na forum
![]() |
Obywatel M taki demokratyczny ze 2 razy skasował mi wątek na forumach GW, ale zdażyłem zasejwować na dowód. HA, ha... Daj wypowiwedź z tym linkiem na GW to zobaczysz jak szybko skasują , ha, ha...
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Nowy na forum
![]() |
Ha, ha, ha...
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
http://info.onet.pl/933635,11,item.html Na szczescie młodzież mamy mądrzejszą troszeczke, niż Jasie na tym forum ha, ha... |
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to poczytajcie sobie, co piszą naforum gry online.
z tego co się zorientowałem, jest tam admin, któremy banuje za co mu się podoba i kiedy mu się podoba... ![]() a w ogóle poziom żenujący. tak więc panie i panowie, nie jest tak żle. |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() EDIT Zobaczcie jeszcze na to http://info.onet.pl/1,15,11,6353945,...9,0,forum.html bardzo podobaja mi sie te wyniki, tylko zabral bym jeszcze PiSowi i podzielil po rowno miedzy PO UPR i UW, no i moze jeszcze troszeczke dla SDPL dla rownowagi ... Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 11.06.2004 o godz. 09:34 |
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Bartolomeo:
dobra, nie wiem o co ci wogoel chodzi w tych postach, piszesz dziwnie, nie wiem czy ironicznie czy nie. a tak wogole to jest opcja edytuj i jak chcesz dodac kolejne "ha, ha, ha", to klikasz w edytuj i dopisujesz...
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.05.2004
![]() |
Cytat:
Mozesz mi wierzyc ze nie wydalem ani jednego grosza na ta akcje.
|
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |