![]() |
A ja wiem jak przyspieszyć cdrinfo na opera ;). Bawiłem się troche i wylukałem cuś takiego. Na górze z prawej strony macie taki aparacik. Ustawcie na cdrinfo tak, aby brała obrazki tylko z pamięci podręcznej (ale wcześniej połaźcie po forum, aby w cashu były obrazki. Później ustawiamy, aby brał z pamięci podręcznej i luzik.
FireFox w najnowszej (TESTOWEJ) wesji forum chodzi miodzio ;) Pozdro OPERAtorzy :D |
AFAIK jeszcze Mozilla obsługuje ActiveX. Ale jak wszyscy wiemy Opera jest lepsza;)
|
buuu czyli wszystkie skanery online trzeba bedzie dalej odpalac w ie... :/
|
Niestety skaner mks korzysta z activex. A tego ze względów bezpieczeństwa w Operze nie ma.
|
Cytat:
ps. ktoś wie jak uruchomić skaner online mksa w operze? |
Cytat:
|
Cytat:
CDRinfo forum jest jakby źle skonfigurowane |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
uzyskałem informacje od mojego dobrego znajomego, znającego się na rzeczy co równieżby potwierdzało to co piszecie.
Problem wolnego działania forum pod Operą nie jest problemem programu Opera, ale konstrukcją/budową etc. forum CDRinfo. |
potwierdzam.
|
Cytat:
inne fora działają błyskawicznie (nie mówiąc o "reszcie internetu") |
ehhhh... znowu o tym IE... ;)
już dwa razy się przesiadałem na Opere, ale za każdym razem wracałem do "szwajcarskiego sera" hmmm.... do 3 razy sztuka :D dzisiaj sobie też zainstaluje.... P.S. 7.23 + PL czy jakaś inna wersja (najlepiej na gg/PW bo Ciapek znowu pousuwa ;) ) |
Cytat:
|
Cytat:
To jak wy Operatorzy sobie radzicie? Z bólem czekacie na załadowanie forum? :/ Pozdrófki ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:46. |