![]() |
buuu czyli wszystkie skanery online trzeba bedzie dalej odpalac w ie... :/
|
AFAIK jeszcze Mozilla obsługuje ActiveX. Ale jak wszyscy wiemy Opera jest lepsza;)
|
A ja wiem jak przyspieszyć cdrinfo na opera ;). Bawiłem się troche i wylukałem cuś takiego. Na górze z prawej strony macie taki aparacik. Ustawcie na cdrinfo tak, aby brała obrazki tylko z pamięci podręcznej (ale wcześniej połaźcie po forum, aby w cashu były obrazki. Później ustawiamy, aby brał z pamięci podręcznej i luzik.
FireFox w najnowszej (TESTOWEJ) wesji forum chodzi miodzio ;) Pozdro OPERAtorzy :D |
Cytat:
|
hehe a ja troche nie w temacie, ale czy wiecie że jest już NAV 2005 for experimental testing only (czyli taka beta), nawet linke mam :D, ale nie wiem czy warto, michal_zb już go ma na HDD, może nie bede musiał ściągać :D
|
Cytat:
Co do wersii beta NAV 2005 - nie lepiej poczekać na finalną wersję a teraz zainstalować sobie 2004 lub 2003 ??? Masz większą pewnośc, że Cie nie zawiedzie ... a beta to beta, nigdy nie wiadomo co jej odbije ;) |
Cytat:
|
Cytat:
No dobra niech ci będzie. Mój błąd. Prosze sąd najwyższy o uniewinnienie :> |
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście. To się nie potórzy :> |
odcinek 200453 serii 32 pod tytułem: "znowu groźna dziura w ie".
dzisiejszy będzie o tym trzeba mieć mentalność sapera kamikaze, żeby tego czegoś, co niektórzy szumnie nazywają przeglądarką używać. |
W moim MyIE jest auto blokowanie reklam typu popup :D, jeszcze kilka takich wirów i chyba zmienie przeglądarke
|
Cytat:
|
na stronie serwisu IT FAQ znalazłem takie coś:
Cytat:
|
No to mamy kolejne 4 dziurki tylko tak dalej panowie :spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:26. |