![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.02.2005
![]() |
Moim zdaniem:
1. Tytuł pozycji chybiony .Sugeruje on bardziej ,iz informacje zawarte w księżce będą pomocne podczas tworzenia muzyki ,niż metody konwersji ,odtwarzania oraz jej zapisu . 2. Pisanie o muzyce jest cięzkim chlebem . Przekazanie odczuć słuchowych (w np. testach) zawsze kończy się niepowodzeniem w postaci kuriozalnych słownych wpadek .Pisanie o dźwięku przypomina tłumaczenie jak smakuje bułka z masłem z odrobiną sera do smarowania . 3. Czy jest zapotrzebowanie na tego typu pozycje ? .nie mam pojęcia ,wiem tylko iż osobiście nie wydałbym na taką pozycję pieniędzy . Po pierwsze : majac dostęp do sieci (w domu ,pacy) znajdę o wiele więcej niż w tej książce . Po drugie : postęp w dziedzinie oprogramowania sprawia iż Twoja pozycja juz w momencie wydania będzie pachnieć starością . Po trzecie : wszelkie testy muszą mieć poparcie w fachowości (jesli masz poparcie w wykształceniu w tej sferze to może mnie przekonac) .Nie jestem osobą ,która czytając pozycję X rzuca sie do sklepu lub na ślepo instaluje oprogramowanie (zresztą płatne) . Tylko w przypadku potwierdzonych (weryfikacja z innymi testami) "ochów" i "achów" byłbym do tego zdolny . Na koniec myślę ,że nie ma innego sposobu na sprawdzenie chodliwości pozycji ,jak tylko ją wydając . |
![]() |
![]() |
|
|