Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 29.09.2005, 16:54   #3
kob2005
Bywalec

Data rejestracji: 13.02.2005
kob2005 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Moim zdaniem:
1. Tytuł pozycji chybiony .Sugeruje on bardziej ,iz informacje zawarte w księżce będą pomocne podczas tworzenia muzyki ,niż metody konwersji ,odtwarzania oraz jej zapisu .

2. Pisanie o muzyce jest cięzkim chlebem .
Przekazanie odczuć słuchowych (w np. testach) zawsze kończy się niepowodzeniem w postaci kuriozalnych słownych wpadek .Pisanie o dźwięku przypomina tłumaczenie jak smakuje bułka z masłem z odrobiną sera do smarowania .

3. Czy jest zapotrzebowanie na tego typu pozycje ? .nie mam pojęcia ,wiem tylko iż osobiście nie wydałbym na taką pozycję pieniędzy .
Po pierwsze : majac dostęp do sieci (w domu ,pacy) znajdę o wiele więcej niż w tej książce .
Po drugie : postęp w dziedzinie oprogramowania sprawia iż Twoja pozycja juz w momencie wydania będzie pachnieć starością .
Po trzecie : wszelkie testy muszą mieć poparcie w fachowości (jesli masz poparcie w wykształceniu w tej sferze to może mnie przekonac) .Nie jestem osobą ,która czytając pozycję X rzuca sie do sklepu lub na ślepo instaluje oprogramowanie (zresztą płatne) .
Tylko w przypadku potwierdzonych (weryfikacja z innymi testami) "ochów" i "achów" byłbym do tego zdolny .

Na koniec myślę ,że nie ma innego sposobu na sprawdzenie chodliwości pozycji ,jak tylko ją wydając .
kob2005 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: