![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Powiem tak, kto to napisal to powininni go nosic na rekach.
Wiem, ze jest to przerobka wiersza, ktory czytalem w szkole, ale jest to tak dobre, poprostu super. Brawo Kiedy przyjdą przeszukać dom, Ten, w który mieszkasz chłopie, Kiedy sprawdzą twój CD-ROM, I na płytach nagranene kopie, Gdy pod drzwiami staną, i nocą Nakazem w dłoni w drzwi załomocą - Wiesz o jaką im chodzi zbrodnię? Ściągałeś pliki Przez dwa tygodnie Z Ameryki. P.S. Od 1.5 tygodnia sciagam NHL i konca nie widac.:-D A tak off topic to sciagal ktos nhl 2003 od razora1911 przez donkey bo u mnie sa anomalia tzn. Plik niby ma 742.2 MB a mi juz sie sciagnelo 744.9 MB. O co chodzi
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
Re: Kto to napisal???
Cytat:
(mam zainstalowany nimo codec) .Czy ktoś już ściągnął About a boy z edonkeya i mu też nie działa ?
|
|
|
|
#3 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.07.2002
![]() |
Cytat:
Ja też uważam że wiersz jest super jak go przeczytałem to śmiałem sie przez jakies 5 m . i nabrałem ochoty do tego aby iśc do (niestety) pracy(była 8 rano 17 x 02 i byłem zamulony i jadłem śniadanie przy www.cdrinfo.pl |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Re: Re: Kto to napisal???
Cytat:
Sprawdz gspotem on ci pokaze jakim kodekiem jest zrobiomy film. A wiersz fajny
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
niezle - wlasnie rozsylam znajomym na sms. a tak wogle to moze wczesniej skoncze z tym niz mnie zlapia pzdrwm Nikita_Bennet
|
|
|
|
#7 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
Re: Re: Re: Kto to napisal???
Cytat:
|