![]() |
Cytat:
...WOW... ...WOW... ...Salvad0r na moderatora!!... ...^_^ ... ...pozdr... |
Cytat:
Poziom tych "replik" najlepiej swiadczy o autorach wiec nie bede nawet komentowal bo szkoda czasu. A spiewajacy (?) narkoman Wisniewski miejmy nadzieje predzej czy pozniej przeminie, jak wielu. W gruncie rzeczy jedyne co go interesuje to kasa i tania slawa zeby zaleczyc swoje kompleksy z dziecinstwa spedzonego w poprawczaku w Niemczech (to nie zart) wypelnionego wachaniem kleju i paroma innymi rewelacjami (byc moze te rewelacje wplynely na jego dualna orientacje seksualna ktorej juz dluzej nie jest w stanie ukrywac). Po prostu wspaniala postac, godnie reprezentujaca nasz kraj za granica oraz bedaca, poprzez swoje chamstwo i prostactwo - wzorem ubioru, wygladu i zachowania dla malolatow. Szokujace. No ale pisalem juz ze ktos ma w tym interes. Poniekad doszly mnie opinie ze to SLD tak ciagnie Wisniewskiego w gore, zwazywszy na pochodzenie Pana Premiera ma to nawet sens. A o destrukcyjnym dzialaniu tejze partii na nasza narodowosc to chyba juz nie musze pisac. Nic dziwnego ze promuje sie taniosc, popeline i dziadostwo: "dziel i rzadz" pelna para. Az do unicestwienia resztek umyslow w tym biednym, umeczonym kraju. Wtedy faktycznie bedzie juz "keine grenzen". I o to wlasnie chodzi. Dodam jeszcze ze przygotowywany jest wniosek do prokuratury w zwiazku z "Keine Grenzen". Jak widac nie tylko mnie Wisniewski i jego dzialalnosc sie nie podoba. Radze poszukac info na ten temat zanim znow ktos zacznie tego palanta bronic. |
Cytat:
|
Cytat:
...dorobil sie kasy na "swojej" tragedii... ...ile osob zyje i wychodzi z domu dziecka i jakos nie robia z tego "halo"... ...on teraz POMAGA... ...boze, pomagaj, ale nie TYLKO w swietle reflektorow... ...i przed kamerami... ...pozdr... |
Cytat:
Rambler przecież podał link! To szybko się ściąga i ma z 1,5 minuty. Nie jesteśmy malutkimi dziećmi, żebyśmy nie mogli czegoś zobaczyć bo to nie dla nas! Jeśli ktoś ma chęć to zobaczyć proszę bardzo. Nie bądźmy jak mamusie zakrywające dzieciom oczy gdy w telewizji leci jakaś scena erotyczna. Ten clip to pewna aluzja! Jest ostra, ale i zarazem ciekawa. Ktoś wpadł po prostu na niezły pomysł i osiągnął cel rozprowadzając ten clip w sieci. Wynik mamy np. tutaj na forum w postaci dużego oddźwięku na temat clipu. Kolesiowi o to chodziło! Wielu zobaczyło ten filmik i teraz debatują nad jego tematem. Pozdrawiam @ll! Keine Granze! ;) |
Cytat:
nie probuje... i owszem, a wiesz dlaczego? nie z tego powodu, ze nie umiem, ja po prostu nie mam ochoty rozmawiac z kims tak zacofanym jak Ty (zacofanym nie w sensie umyslowym). Nie bede podwazal Twoich argumentow (dla mnie to sa oszczerstwa i bzdury). Jedno jest pewne gosc robi kase i zyje sobie dobrze... Podziwiam go za to, jak szybko doszedl do tych pieniedzy, a to ze ludzie sa naiwni to bylo wiadomo zawsze - trzeba umiec ta naiwnosc wykorzystac. MW ma wiecej fanow niz przeciwnikow. Ja jestem neutralny, nie jestem jego fanem ale podziwam typa za to ze jest taki rzutki. |
Tez nie lubie ICH TROJE ale ten deledysk to duza przesada. Linka nie podalbym.Po co to rozszerzac. Popieram remix`a i ZbigNieff`a
|
Słyszałem, że jest to przeróbka z Hitlerem... :P
Może wie ktoś skąd to można ściągnąć??? |
Cytat:
Wole jego niz naszych wspanialych politykow reprezentujacych nasz kraj. Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam. |
Nie polemizuję i nie będę polemizował na temat MW , Ich Troje i tej wersji teledysku. Podaję link = http://www.fun.from.hell.pl/2003-02-...ch-granic.mpeg
Pozdrawiam 8-) |
Chciałbym się prawie zgodzić z wypowiedzią Salvadora, oprócz jednego.
Michała nie należy do końca "kasować" jago człowieka, bo widać że jest osobnikiem z charyzmą, dość inteligentnym i wrażliwym. Co prawda jego produkcje i Ich Troje nie należą do bardzo inteligentnych i na wysokim poziomie, po prostu popelina - ale ich popularność nie wynika wprost z ich produkcji lecz faktu działania show businessu i to w najgorszej komercyjnej postaci. To że facet chcę zarobić trochę kasy i "wiwisekuje" się w programie paskudnie komercyjnej i zamerykanizowanej stacji TVN jest jego sprawą, korzysta z przegromnej popularności która jak bywa w tym businessie tak szybko może odejść jak przyszła. |
Cytat:
|
Cytat:
Co do polemiki to nawet nie sprobowales polemizowac, chocby z jednym z kilkunastu argumentow ktore przytoczylem, wiec nie pisz ze nie masz o czym rozmawiac. Moze zwyczajnie nie umiesz? |
Witam!
nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale to ten koles daje ogromna kase na domy dziecka. w ogole nie mam zamiaru go bronic ale tez nie mam zamiaru z Toba tutaj polemizowac bo widze, ze masz swoje zdanie i sie go trzymasz... uwazaj sobie jak chcesz. ale w wielu przypadkach... ehh szkoda mi slow nie mam o czym z Toba rozmawiac. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:59. |