![]() |
a co powiecie na temat Salety- też dziś dał d...
|
Cytat:
Polacy dali dupy. A Boniek niech spie***la mecze komentowac. |
Smrod, brud i ubustwo. Tyle moge powiedziec. Wogole niedosc ze atak nie umie ze soba grac to na obronie zamiast odbierac pilki to koles robi sobie kulko i biegnie do swojej bramki (nie bede podawal nazwiska bo byla powtorka tego idioty). ((
|
A niech ich gęś kopnie...
Faktycznie - kaczka to max co może z nich być. |
a co do Salety...
Mistrzem Europy został przez przypadek :) No i szybciutko stracił to trofeum :) Tylko niewiem czego sędzia przerwał walke jak Przemek stał na nogach. Wcześniej leżał 3 razy i nic .. :) Moze mała ankieta .. Gołota-Saleta ?? |
bez pastwienia sie nad naszymi 'miszczami'...
:) |
Nie lubie salety bo uwaza sie za wielkiego twardziela i chodzi bez skarpetek.:-D
|
Moze nasi nie dostali premii motywacyjnej za bieganie w niskich temperaturach? A tamci...wiadomo, w koncu to Ruskie:-D
|
przeczytałem gdzie odpowiedni komentarz "niech dalej robi dobrze chłopakom, a boksować bedą inni"
On walczył jakby chciał a niemógł :) |
Cytat:
to on walczył???????????:o ?????????? na moje oko to on tylko w ringu stał i dał sie lać temu Turkowi. To nawet staruszek Ali z problemami koordynacji i zaburzeniami równowagi poradziłby sobie lepiej niż Saleta wczoraj:( |
Saleta zawsze byl cienki i tak mu juz zostanie.
W kick-boxingu to moze i byl dobry. No i nie wiem po co Golota wraca z powroten na ring. Pewnie znowu chce sie skomprowitowac. |
Pewnie mu sie kasa skonczyla juz i chce znowu zarobic.
|
Cytat:
cytuję: ,,jego ciosy nie zrobiły na mnie większego wrażenia" po czy pan golota wyladował w szpitalu z wstrzaśniętym muzgiem i połamanym żebrami;) :-D |
Tylko ile mu zaplaca i kto za walke z Saleta, bo ponoc znowu trwaja przymiarki?
|
a ty Aster masz jak oglądać mecze ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:02. |