Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   kto umie grac w pilke? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kto-umie-grac-pilke-11429/)

nimal 21.08.2006 09:58

kopcie dalej to sie do smietnika przekopiecie :P

Ormianin 21.08.2006 10:33

Cytat:

Napisany przez nimal
kopcie dalej to sie do smietnika przekopiecie :P

jakby nie bylo sam przystapiles do archeologicznej druzyny i wziales szpadel :D

andrzejj9 21.08.2006 10:38

Cytat:

Napisany przez Weron
1 Ja takiego nie odnioslem chociaz takze mecz ogladalem.
2 Sprawozdawca takze cos wspominal, ze niby Zidane na tle rasowym uderzyl Materazziego. Co sie nie potwierdzilo.
3 Duzo rzeczy mowia. Nie zawsze trzeba w to wierzyc.
4 To samo jak wyzej. Sztuczne zamieszanie robia.
5 Plotek bym powiedzial i spekulacji, a nie komentarzy.

Jak narazie nie ma pewnych dowodow. FIFA ofiicjalny komunikat wydala i tego nalezy sie trzymac.

Powiem ci szczerze, że mi to wisi, czy to prawda czy nie. Faktem jest jednak, że ani sędzia główny, ani boczny nie widzieli zdarzenia 'na żywo'. Techniczy z tego, co mówiono, również nie i dopiero ta powtórka na telebimie pokazała, co się stało. Teraz pewnie wszyscy będą zaprzeczać, bo to rzeczywiście złamanie obowiązujących dotychczas reguł, ale też decyzja jak na wagę meczu i zdarzenia była odpowiednia.

Weron 21.08.2006 10:39

To napewno byl spisek. Albo jakas organizacja pozaziemska maczala w tym palce. Komisje Sledcza powolac i wszystko sie wyjasni.

Weron 21.08.2006 10:46

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Powiem ci szczerze, że mi to wisi, czy to prawda czy nie. Faktem jest jednak, że ani sędzia główny, ani boczny nie widzieli zdarzenia 'na żywo'. Techniczy z tego, co mówiono, również nie i dopiero ta powtórka na telebimie pokazała, co się stało. Teraz pewnie wszyscy będą zaprzeczać, bo to rzeczywiście złamanie obowiązujących dotychczas reguł, ale też decyzja jak na wagę meczu i zdarzenia była odpowiednia.

To nie jestes sam. Bo mi tez to wisi.
Co mnie obchodzi jakis tam mecz. Co bylo i nie jest, nie pisze sie w rejestr. Mozna by w tym wypadku uzyc takiego powiedzenia.
Tak ogolnie to chodzi mi tylko o te wszystkie glupoty, ktore mozna wyczytac w internecie. Takie zwykle bezsensowne gadanie. Nazwijmy to plotki.
Szczegolnie jak widze to opisy o WTC i spekulacje jak to niby amerykanie sami sobie te dwie wieze rozwalili. To taki najlepszy dowod obecnie chyba.
Najlepsze jeszcze sa te wypowiedzi. Niektorych *****i bo tak to mozna nazwac najlagodniej.
Zobacz, zobacz na stronie jakiejs tam wszystko jest pokazane. Tylko kto taka strone stworzyl? Taki sam *****, ktory w to wierzy.

andrzejj9 21.08.2006 10:52

Co do WTC nie chc***281; si***281; wypowiada***263;, bo nie mia***322;em okazji ogl***261;da***263; tych wszystkich materia***322;***243;w. Z tym, ***380;e ja nie przekre***347;labym mo***380;liwo***347;ci nawet zaplanowania wszystkiego przez samych Amerykan***243;w. Ludzie s***261; nieprzewidywalni i dla pieni***281;dzy (du***380;ych pieni***281;dzy..) niestety s***261; w stanie zrobi***263; wszystko..

A je***347;li chodzi o mecz to zosta***324;my przy tym, ***380;e nam to wisi ;)

nimal 21.08.2006 11:41

Cytat:

Napisany przez Ormianin
jakby nie bylo sam przystapiles do archeologicznej druzyny i wziales szpadel :D

dokladnie
kopac to nic zlego
a polskiej pilce trzeba dokopac, skoro sami kopac nie umia albo umieja - niepotrzebne skreslic

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:58.