Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Powiem ci szczerze, że mi to wisi, czy to prawda czy nie. Faktem jest jednak, że ani sędzia główny, ani boczny nie widzieli zdarzenia 'na żywo'. Techniczy z tego, co mówiono, również nie i dopiero ta powtórka na telebimie pokazała, co się stało. Teraz pewnie wszyscy będą zaprzeczać, bo to rzeczywiście złamanie obowiązujących dotychczas reguł, ale też decyzja jak na wagę meczu i zdarzenia była odpowiednia.
|
To nie jestes sam. Bo mi tez to wisi.
Co mnie obchodzi jakis tam mecz. Co bylo i nie jest, nie pisze sie w rejestr. Mozna by w tym wypadku uzyc takiego powiedzenia.
Tak ogolnie to chodzi mi tylko o te wszystkie glupoty, ktore mozna wyczytac w internecie. Takie zwykle bezsensowne gadanie. Nazwijmy to plotki.
Szczegolnie jak widze to opisy o WTC i spekulacje jak to niby amerykanie sami sobie te dwie wieze rozwalili. To taki najlepszy dowod obecnie chyba.
Najlepsze jeszcze sa te wypowiedzi. Niektorych *****i bo tak to mozna nazwac najlagodniej.
Zobacz, zobacz na stronie jakiejs tam wszystko jest pokazane. Tylko kto taka strone stworzyl? Taki sam *****, ktory w to wierzy.
|