![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Banned
Data rejestracji: 18.08.2004
![]() |
![]()
i mniej sie przy nim komp zawiesza? Dlaczego czsem komp mi sie zawiesza wszystko mi znika i widze tylko moja tapete? nagle po chwili ok 10sek mi wszystko powraca? co jest grane?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
1. Lepszy P4 (większa ilość pamięci podrecznej procka).
2. Może czas na reinstalke Windy ?? albo format c: ^_^ ^_^ ^_^
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nadszyszkownik
Data rejestracji: 27.09.2002
![]() |
Stabilniejszy? To nie zależy od procesora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
a może by tak utworzyć nowy dział... Problemy użyszkodnika nowygosc
![]() ![]() PS. zainstaluj na nowo winde i obym już nie widział nowych tematów twojego autorstwa z problemami które mówią jedno... SYSTEM CI SIE S*******IŁ ![]()
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 23.08.2004 o godz. 21:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Przypomniało mi się jak kiedyś poszedłem do sklepu w celu nabycia zasilacza chieftec, pytam się gościa czy ma ten zasilacz a on mnie się pyta jaki mam procesor. Ja mu mówie że durona a on na to że większość problemów z zasilaniem i ze zwisami jest spowodowana właśnie procesorami firmy AMD i że gdybym miał Intela to wystarczyłby mi zwykły zasilacz 300W taki jak ten, po czym wskazał paluchem na CODEGENA
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jeden face mi kiedys wciskal ze proce AMD i karty dzwiekowe Creativa nie sa kompatybilne i wieszaja kompa
![]() nigdy tez nie zapomne jak na jakims forum rozwarzano wybor miedzy duronem i celeroronem, pojawis sie jakis fanatyk intela, zaczol sie rozpisywac o HT, procesie produkcji Pentiuma, jego cachu i wielu SSE3 itp itd i na tej podstwie polecal Celerona (ale co ma piernik do wiatraka nie wytlumaczyl) a w temacie juz powiedziano - proc nie ma tu znaczenia namieszales w windzie to ja reinstaluj |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Format c:
A tak przy okazji to boje sie otwierac inne fora. Jeszcze mi tam wyskoczy jakis temat nowegogoscia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
athlon xp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Moim zdaniem najlepszy jest celeron, poniewaz kojarzy sie z baleronem a wiadomo baleron jest smaczny, z drugiej jednak strony pentium 4 brzmi lepiej niz celeron, brzmi tak doniosle Pentium IV! Wobec tego moim zdaniem pentium 4 jest lepszy... ale tak prawde mowiac na Twoim miejscu wstrzymal bym sie z kupowaniem tego proca bo juz niedlugo moze pojawic sie Pentium V i co ? bedziesz mial dylemat co jest lepsze celeron? baleron? czy tez Pentium 4 albo 5? Co do tapety, wtedy kiedy wiesz sie komp, to moim zdaniem jest to bardzo powazny problem procesora, albowiem wynika to z tego ze procesor, nie lubi tapet, woli wymalowane okna, najlepiej farba emulsyjna, a tapeta to jest juz ciezkostrawna potrawa jelsi urazilem wybacz, ale generalnie... wynika to z faktu na "pewne" pytania dostaje sie "pewne" odpowiedzi... podobnie jak slowo "pewne" moze byc rozumiane w roznoraki sposob Ale generalnie luz, luz! ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() a pentium V bedizie ubozsza wersja penrium V ? bo przeciez w oznaczeniu zabioroa mu I - tazn z IV zrobi sie V za co odpowiada I ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() jak bede mógł to pochwale ten post... ![]()
![]() |
![]() |
|
|