Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.08.2004, 19:52   #1
nowygosc
Banned

Data rejestracji: 18.08.2004
nowygosc w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Post ktory procesor waszym zdaniem jest stabilniejszy celeron,pentium4 ?

i mniej sie przy nim komp zawiesza? Dlaczego czsem komp mi sie zawiesza wszystko mi znika i widze tylko moja tapete? nagle po chwili ok 10sek mi wszystko powraca? co jest grane?
nowygosc jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.08.2004, 20:18   #2
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
1. Lepszy P4 (większa ilość pamięci podrecznej procka).
2. Może czas na reinstalke Windy ?? albo format c: ^_^ ^_^ ^_^
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.08.2004, 21:09   #3
Victorek
Nadszyszkownik

Data rejestracji: 27.09.2002
Victorek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Stabilniejszy? To nie zależy od procesora.
Victorek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.08.2004, 21:23   #4
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a może by tak utworzyć nowy dział... Problemy użyszkodnika nowygosc

PS. zainstaluj na nowo winde i obym już nie widział nowych tematów twojego autorstwa z problemami które mówią jedno... SYSTEM CI SIE S*******IŁ

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych

Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 23.08.2004 o godz. 21:32
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.08.2004, 21:34   #5
piotrek123
z innej planety

Data rejestracji: 13.10.2002
piotrek123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Przypomniało mi się jak kiedyś poszedłem do sklepu w celu nabycia zasilacza chieftec, pytam się gościa czy ma ten zasilacz a on mnie się pyta jaki mam procesor. Ja mu mówie że durona a on na to że większość problemów z zasilaniem i ze zwisami jest spowodowana właśnie procesorami firmy AMD i że gdybym miał Intela to wystarczyłby mi zwykły zasilacz 300W taki jak ten, po czym wskazał paluchem na CODEGENAJak to usłyszałem to podziękowałem i wyszedłem
piotrek123 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.08.2004, 21:38   #6
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jeden face mi kiedys wciskal ze proce AMD i karty dzwiekowe Creativa nie sa kompatybilne i wieszaja kompa
nigdy tez nie zapomne jak na jakims forum rozwarzano wybor miedzy duronem i celeroronem, pojawis sie jakis fanatyk intela, zaczol sie rozpisywac o HT, procesie produkcji Pentiuma, jego cachu i wielu SSE3 itp itd i na tej podstwie polecal Celerona (ale co ma piernik do wiatraka nie wytlumaczyl)

a w temacie juz powiedziano - proc nie ma tu znaczenia
namieszales w windzie to ja reinstaluj
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.08.2004, 21:43   #7
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Format c:

A tak przy okazji to boje sie otwierac inne fora. Jeszcze mi tam wyskoczy jakis temat nowegogoscia.
Stary 29.08.2004, 20:00   #8
Neo
Wasz Pan i wladca

Data rejestracji: 30.03.2002
Neo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
athlon xp
Neo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.08.2004, 20:04   #9
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Y@nkee_PL
a może by tak utworzyć nowy dział... Problemy użyszkodnika nowygosc

PS. zainstaluj na nowo winde i obym już nie widział nowych tematów twojego autorstwa z problemami które mówią jedno... SYSTEM CI SIE S*******IŁ
brawo...a ja sugeruję podarować mu nagrodę lameraward 2004
Stary 29.08.2004, 20:05   #10
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!!
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.08.2004, 20:07   #11
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez nowygosc
i mniej sie przy nim komp zawiesza? Dlaczego czsem komp mi sie zawiesza wszystko mi znika i widze tylko moja tapete? nagle po chwili ok 10sek mi wszystko powraca? co jest grane?
msi k7n2 delta ilsr athlon 2500 i ZASILACZ CHIEFTEC 360 wat to jest stabilne środowisko i wydajne bez zawiasowe celeron to shitt a pentium 4 drogie więc polecam ci kompromis tanie dobre stabilne czyli athlon
Stary 29.08.2004, 20:07   #12
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Neo
athlon xp
Piernik do wiatraka?
kodziu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.08.2004, 21:03   #13
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez nowygosc

Moim zdaniem najlepszy jest celeron, poniewaz kojarzy sie z baleronem a wiadomo baleron jest smaczny, z drugiej jednak strony pentium 4 brzmi lepiej niz celeron, brzmi tak doniosle Pentium IV! Wobec tego moim zdaniem pentium 4 jest lepszy... ale tak prawde mowiac na Twoim miejscu wstrzymal bym sie z kupowaniem tego proca bo juz niedlugo moze pojawic sie Pentium V i co ? bedziesz mial dylemat co jest lepsze celeron? baleron? czy tez Pentium 4 albo 5?

Co do tapety, wtedy kiedy wiesz sie komp, to moim zdaniem jest to bardzo powazny problem procesora, albowiem wynika to z tego ze procesor, nie lubi tapet, woli wymalowane okna, najlepiej farba emulsyjna, a tapeta to jest juz ciezkostrawna potrawa

jelsi urazilem wybacz, ale generalnie... wynika to z faktu na "pewne" pytania dostaje sie "pewne" odpowiedzi... podobnie jak slowo "pewne" moze byc rozumiane w roznoraki sposob

Ale generalnie luz, luz!
Stary 29.08.2004, 21:58   #14
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>

a pentium V bedizie ubozsza wersja penrium V ? bo przeciez w oznaczeniu zabioroa mu I - tazn z IV zrobi sie V
za co odpowiada I ?
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.08.2004, 22:08   #15
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Moim zdaniem najlepszy jest celeron, poniewaz kojarzy sie z baleronem a wiadomo baleron jest smaczny, z drugiej jednak strony pentium 4 brzmi lepiej niz celeron, brzmi tak doniosle Pentium IV! Wobec tego moim zdaniem pentium 4 jest lepszy... ale tak prawde mowiac na Twoim miejscu wstrzymal bym sie z kupowaniem tego proca bo juz niedlugo moze pojawic sie Pentium V i co ? bedziesz mial dylemat co jest lepsze celeron? baleron? czy tez Pentium 4 albo 5?

Co do tapety, wtedy kiedy wiesz sie komp, to moim zdaniem jest to bardzo powazny problem procesora, albowiem wynika to z tego ze procesor, nie lubi tapet, woli wymalowane okna, najlepiej farba emulsyjna, a tapeta to jest juz ciezkostrawna potrawa

jelsi urazilem wybacz, ale generalnie... wynika to z faktu na "pewne" pytania dostaje sie "pewne" odpowiedzi... podobnie jak slowo "pewne" moze byc rozumiane w roznoraki sposob

Ale generalnie luz, luz!
hehe....dobrze napisane ,,, pierwszy post dzisiaj jaki mnie rozbawił ...

jak bede mógł to pochwale ten post...

Twoje uprawnienia: