![]() |
I ta pomarańczowa rybka...
:szczerb: |
Wypraszam sobie. Ja jestem w Orange juz 8 lat i nie dam na nich zlego slowa powiedziec. :nie:
|
Cytat:
Przyznaj się - jesteś ich handlowcem? (ten sam post w kilku tematach) :) |
brałbym siemensa :D
|
Uuu tu arecheologia na calego :D
|
Nokia 3310 jak spadnie do wiadra z cementem tez jej nic nie będzie ;)
|
a moze ktorys z Samsung Solid?
bateria trzyma jak glupia, spelnia wszystkie wymogi, a przy okazji jak upadnie nawet do wody to mu nic nie bedzie |
Właśnie nie jest.
Bo skoro nie masz zamiaru wykorzystywać możliwości jakiegoś systemu to wcale nie musi oznaczać żeby go całkiem odrzucać - choćby dlatego, że głównie symbianowate i nowsze słuchawki mają USB którego szukasz - starsze zdecydowanie rzadziej. No ale to nie moja sprawa w sumie. :] |
Cytat:
Do dzwonienia i sms Symbian to przerost formy nad treścią. Ta klasa cegieł z tego okresu to cegły biznesowe typu E50, nie potrzeba nic w tym stylu :) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Ja to chce włączyć i ciepnąć w kont bez zabawy z tym. |
To może nokia 220 ma ładowanie po usb - długo wytrzyma bateria - po co aż tak bardzo się cofać
|
Potępiasz w czambuł symbiana wybierając systemy jeszcze starsze? Bez sensu. :|
|
Ok, dzięki za nakierowanie zatem porozglądam się za SE, do tej pory tylko różne Nokie patrzyłem,
a Symbiana nie, bo to jest już uśmiercony system, zatem nie ma sensu się w niego pchać (miałem kiedyś E51 więc wiem o czym mowa). |
Wobec tego któryś z nowszych SE. Serio, uważam, że w ostatnich tradycyjnych bryłach SE zdecydowanie przodował. Krytykowano go głównie za ten nieszczęsny FastPort (i bardzo słusznie). Sporą konkurencję robiła mu jeszcze Nokia, ale innym warunkiem jaki opisałeś jest brak Symbiana, a więc wszystkie E odpadają.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:41. |