![]() |
Ja tych pierdół już mam z telefonem głównym, serio przy drugim nie chcę nic więcej poza cegłą,
ładowarki już mam: samochodowa usb, sieciowa usb i kabel usb... nie chcę więcej akcesoriów :) Dla mnie obecnie słuchawki bez portu USB z funkcją ładowania nie istnieją :) |
Nie pamiętam już, czego używał Bond (oprócz tego, że Astona Martina używał, czego mu zazdroszczę :szczerb:), wiem, czego ja używałem ;)
Nie musisz kupować adaptera, można też bez problemu kupić kabelek FastPort-USB (na Allegrogo za 4 zł). Do tego, jeśli chcesz też ładować z gniazdka, dowolna ładowarka USB, na przykład ta z obecnych modeli Sony (ma wyjmowany standardowy kabelek USB-microUSB i można w to miejsce włożyć ten, o którym piszę). |
Tego telefonu to Bond czasem nie używał? ;)
Nigdy nie miałem SE, nie wykluczam ale ładowanie USB to rzecz bezwzględnie wymagana, takie dupsy jak przejściówki pewnie zgubię... |
K850i. Jeden z najfajniejszych telefonów (choć z drobnymi wadami względem 750i) przed nadejściem iPhone'a i reszty.
W standardzie ma wszystko czego potrzebujesz oprócz ładowania przez USB. To jednak załatwiają odpowiednie przejściówki. |
Odkopuję ten stary temat świadomie, bo interesuje mnie temat retro aparatów (ale tylko tych nowszych):
- kolorowy wyświetlacz - obsługa karty sdhc do 8/16/32 - ładowanie przez usb... koniecznie - mile widziany brak symbiana - praca na baterii czym dluzej tym lepiej - aparat min. 2mpx To miałoby być jako drugie urządzenie, do którego zagląda się rzadziej. |
Cytat:
oklepane Nokie heh :) wybrałem C350 no i zobaczymy za pare dni wyraże opinie :) |
Siemens. Jest to telefon produkowany na jakość, a nie tak jak te oklepane Nokie.
|
S-E P800
Czy ktoś z forumowiczów (tych zachwyconych P 800) ma tą zabaweczkę?
Wg mnie to tylko droga zabawka (a czas pracy przy takiej bateri (( ) |
Każdy lubi cos innego...
Nokia jest jak dla mnie za duża i kiepsko wykonana. Cała skrzypi i te klawisze...brrr. Motorola ma strasznie malutki wyświetlacz, ale przynajmniej kolorowy. Poza tym kiepska polifonia, mogli by sobie darować. Siemens jest ok, ale cała seria C jest jakaś nie za bardzo..... Z trojga złego wziołbym Siemensa.
pozdrawiam. |
nie wiem jak wyglada ta motorola ale ja na twoim miejscu wybral bym siemensa bo to fajny telefon - uzywalem go troche a w porownaniu z nokia 3410 to moim skromnym zdaniem wygrywam(jest o wiele mniejszy)
fajnie sie go uzywa ! |
Cytat:
nie ma w tej chwili NAJLEPSZEGO telefonu ... to zalezy co rozumiesz poprzez NAJLEPSZY telefon, czy to ze dobrze sie przez niego rozmawia, jest solidny, i bateria trzyma ponad tydzień. Czy to ze ma jakies fajne gierki i aparat. Każdy telefon jest w CZYMŚ lepszy ... a niestety niemam mozliwosci korzytania z tych NAJNOWSZYCH aparatów które kosztują po 2tys złotych, wiec nie powiem który jest najlepszy .. lub który sie wyróżnia :) |
Cytat:
|
Cytat:
jak dlamnie ma dużą wade .... jak sie go trzyma .. to sie wydaje ze ma sie w reku jakis kawałek plastiku .. czy jakby to nazwac. Jak sie trzyma go w reku ..to taki NIE SOLIDNY sie wydaje. A ogólnie nawet dobry telefon, acz kolwiek nie najlepszy :) |
Cytat:
|
ZAKUPILEM NOKIE 7650 I UWAZAM ZE JEST NAJLEPRZY TEL NA RYNKU DOSTEPNY W TEJ CHWILI
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:40. |