![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() PS co do ankiety to mozesz uzyc dowolnego skryptu (wymaga dostepu np do PHP lub CGI) lub komponentu ktory jest dostepny za free i dziala nawet na www na darmowych serwerach: 1. http://www.4free.pl - latwe rozwiazanie i za free 2. http://www.free4web.pl - rowniez latwa darmowa ankieta 3. http://php.resourceindex.com/Complet...vey_and_Voting - sporo gotowych skryptow PHP z ankietami
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
spoko, Bartek.
![]() na pocieszenie podam tylko maila, którego dostałem jakieś 15 minut po założeniu swojego konta na wp, zanim nawet zdążyłem wysłać kumplom, że mam nową pocztę i któregoś poważnie obrazić. trzymam go sobie na pamiątkę. jak mi się robi źle, to zaglądam w text i od razu mi raźniej, że mam takich "znajonych". cytuję: " ----- Original Message ----- From: Maciek To: map*ajm@wp.pl Cc: TY *HUJU@TY *HUJU Sent: Saturday, June 01, 2002 2:58 PM Subject: TY *HUJU NAIWNYCH SZUKASZ? WIESZ KIM JESTES?BEZROBOTNYM BIEDAKIEM. NIE WCISKAJ TANDETY. CZ TO NIEPRAWDA LESZCZYKU. ZNAM CIE I TY MNIE TESZ ." koniec cytatu. do modnychratorów - oczywiście można zauważyć, że wygwiazdkowałem wszelkie zwroty, które możnaby uznać za obraźliwe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Re: ktos mi grozi ?
Cytat:
Co moge powiedziec - sorki w koncu jestem z Zawiercie jest tu nas mało i jakis ***** cos pisze. Szkoda niestety takie przypadki chodza po ........... ps.) Zawiercie to naprawde fajne chopaki i dziewczyny - zapraszamy !!!! na grille i prażonki(o ile wiecie co to ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Powinieneś olać gościa w końcu to tylko jeden list.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Re: Re: ktos mi grozi ?
Cytat:
![]() mam kilku znajomych w Zawieciu PS wiem co to prazonki - sam to robie u siebie w gorach ...
![]() |
![]() |
#23 |
Member of Blokers.net
![]() |
To ze Ty nie wiesz co to nawet przez mysl mi nie przeszło (w koncu Śląsk i Zakłębie to jakby nie było jedna wielka rodzina - choc niektózy twierdzą inaczej)- ale inni pewno nie maja pojęcia - sam kiedys w Łodzi to robiłęm i mi wody do gara dolewali bo "sie spali" hehe a potem jak juz dochodziły i zapaszek sie rozniósł to kurde ludzi było tyle ze az mi było głupio to jesc jak mi w miche sie gapili
![]()
Carpe diem Kliknij tutaj i zobaczysz naszą stronkę Zapraszam na nowo powstałe forum o wszystkim i niczym. Ostatnio zmieniany przez Sniper : 11.04.2003 o godz. 11:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Widzisz Bartek...
Są różne świry... Nie przejmuj się tym!!! Gostek pewnie chce zwrócić na siebie uwagę...
![]() |
![]() |
#26 |
Jacoob Member
![]() |
jezeli chodzi o cytat "Fajny z ciebie kozak " to moze poprostu ktoś jest ciekawy czy fajny czy nie Musisz zamieścić jakieś fotki bo widocznie ta która jest niewystarcza aby stwierdzić ten fakt .^_^
![]()
![]() |
#27 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
jedyne moje fotki sa tutaj http://danowski.pl/kevin.php i wiecej nie bedzie ... ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Jacoob Member
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Member of Blokers.net
![]() |
Bartek a moze tak kiedys zrobimy dla ludzi z cdrinfo impre prazonkowa
![]() ![]() ![]() ![]() co na to ![]() ps.) bo generalnie mam działe - ale tam babcia mieszka wiec moja odpada trza by znalesc lokum - takie powitanie wiosny .......
![]() |
|
|