![]() |
Cytat:
Tym razem stracil na tym Zetoksa.. Pozniej sie dziwicie, ze osoby z forum odchodza jak sie taki syf robi. |
Myślę, że warto o tym wspomnieć.
Za chęć i próbę pomocy przy wyborze dostałem od użytkownika esem komentarz negatywny następującej treści: "Mędził jak kupował lajtopa a teraz kolejny blog nie na temat" Pozostawię to bez komentarza. Dodam tylko, że gdybym dowiedział się o takiej twojej reakcji w stosunku do innego użytkownika, dostałbyś ode mnie bana. |
Cytat:
Komputery robione przez Lenovo nie różnią się (jeszcze) praktycznie niczym od tych produkowanych przez IBM'a, który zresztą wcześniej zlecał Lenovo produkcję. Napisałem wcześniej, że w tej chwili mam już 3 model IBM'a. Pierwsza dwa były robione przez IBM'a a ostatni - ThinkPad T42, jest już firmowany przez Lenovo. Niczym nie różni się od tych poprzednich. Pamiętaj, że skoro IBM zdecydował się sprzedać prawo do swojej marki na którą pracował lata to nie pozwoli sobie na to aby Lenovo coś s******yło. PS Jakie TP padły u Ciebie w firmie? |
IBM po przeniesieniu fabryk do Chin zszedł na psy. W jednej firemce, w której przez chwilę się nimi opiekowałem na 5 czy 6 (trzy różne serie kupowane w odstępie kilku tygodni) trzy wylądowały w serwisie w ciągu pierwszego kwartału.
|
Cytat:
http://forum.laptopy.info.pl/viewforum.php?f=19 Znajdziesz tam sporo na temat laptopów w cenie do 3000 zł. Jak Ci się będzie chciało poszukać to nawet nie trzeba już pytać bo to najpopularniejszy przedział cenowy. Co do wyboru pomiędzy IBM i Toshiba to zdecydowanie ten pierwszy. Nie jestem obiektywny ale mam już 3 z rzędu IBM'a i kolejny też będzie tej samej firmy. |
z toshib polecam Toshiba Satellite L20-183
|
Cytat:
A lapek bardzo fajny i podobny do mojego. Ma tylko dysk o 20GB wiekszy od B002. |
Cytat:
|
Cytat:
|
trochę za wolna nagrywarka, no i brak systemu.
|
a moze taki ? http://notebooki.pl/notebook/pokaz-od-skapiec/1692/
|
Cytat:
Cytat:
|
Jędruś, jesteś pewien, że instalka zgrana z ukrytej partycji, jest nadal legalną instalką. Rozumiem, że instalacja z tej płytki jest tylko możliwa na tym konkretnym laptopie.
Jak duża jest ta ukryta partycja, może by ją zlikwidować i odzyskać miejsce na twardzielu. |
@Smartek, mo***380;e Tw***243;j kuzyn tak szanowa***322; tego Acera, ***380;e wygl***261;da jakby go dosta***322; w spadku?
Wujek w pracy ma laptopa Acer i nie uwa***380;am, ***380;e jest taki delikatny. Du***380;o si***281; ten laptop naje***378;dzi***322; w samochodzie, czasem w samochodzie z niego trzeba skorzysta***263;, ale jest super zachowany.. Jedynie, to troch***281; rogi si***281; obtar***322;y ;) |
Cytat:
@ if 22 - a czemu taki Windows miałby szybciej chodzić? Przecież to ten sam system.. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:45. |