![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Aha.. co do prywatnej sprawy. Za prywatne uważam wiadomości na priv i tych nigdy bym nie opublikował. Natomiast reputacje i ich uzasadnienie nigdy prywatne nie były. Zresztą jest do nich wgląd... EOT
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
myślę, że chyba ten IBM N100 będę kupował,
@Bartek, jakiej firmy nagrywarki montuje IBM ?, u mnie nagrywarka będzie dość mocno exploatowana.
|
|
|
#3 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.02.2005
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
Tym razem stracil na tym Zetoksa.. Pozniej sie dziwicie, ze osoby z forum odchodza jak sie taki syf robi. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
the one
CDRinfo VIP
***321;atwo jest robi***263; pewne rzeczy anonimowo, trudniej jawnie. Dotyczy to nie tylko tego forum, ale wielu rzeczy w polskim spo***322;ecze***324;stwie. Ja jednak mam jakie***347; g***322;upie przekonanie, aby takie rzeczy pi***281;tnowa***263;..
To do pops i zene
|
|
|
#6 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#7 | |||
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dalsza odpowied***378; na laptopowym forum w w***261;tku, kt***243;rey za***322;o***380;y***322;e***347;.
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
A bateria w tym dellu to ta z wybuchaj***261;cych?
![]()
|
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#10 |
|
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Asus
Na wstępie chciałbym się przywitać
Jestem nowy na forum i to mój pierwszy post, choć już bardzo długo czytam Wasze forum, teraz postanowiłem się zarejestrować ![]() Ale do rzeczy, chciałbym zabrać głos w tej dyskusji. Otóż jeżeli masz wybierać pomiędzy Lenovo, a Toshiba, weż Lenovo, ostatnio słyszałem bardzo pochlebne opinie o nim, poza tym mój kumpel sprawił sobie właśnie model N100 i jest bardzo zadowolony, fajny jest bajerek z czytnikiem linii papilarnej palca To jeżeli lubisz Intela i szukasz czegoś w tym przedziale cenowym.A teraz coś z mojego doświadczenia. Sam ostatnio stałem przed wyborem notebooka, mój wybór padł na ASUSA, model A6M-Q024H: http://www.sirius.pl/notebooki/towar...A6M-Q024H.html Miałem do wydania 3700 zł, tak więc troche więcej niż Ty. Mój wybór padł na ten właśnie model, ponieważ szukałem czegoś na AMD, który mocno nie odbiega od Core Duo, tak więc Turion64 X2 spełnił moje oczekiwania. Po prostu lubię AMD i nie załuję, że wybrałem własnie tą platformę. Turion64 X2 to najlepszy wybór cena/jakość moim zdaniem, a że w ofercie tylko 3 producentów ma w ofercie tą platformę: ASUS, Acer i HP, tak więc wybór padł na ASUSA. Świetne wykonanie, aluminiowe wstawki i ładna matryca ColorShine naprawdę robi wrażenie. Mam go od paru dni, ale śmiało mogę polecić nie tylko ten model, ale też inne serie tego producenta. Co do systemu to dołączony jest WinXP HE, na CD, jak i na ukrytej partycji RECOVERY, pokusiłem się nawet sprawdzić jak działa odzysk z partycji i cudo, 3 min i system wraz ze sterownikami i programami dołączonymi także na CD ratunkowej był postawiony ![]() Także rozważ naprawdę także zakup komputerka ze stajni ASUSA
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
iplex Witam.
ASUS robi też fajne laptopy tylko słyszałem że ma kiepski serwis. Czy to prawda ? |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Administrator
Zlotowicz
Cytat:
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Serwis
Cytat:
i mam nadzieję, że nie skorzystam Z Asusami, przed moim miałem styczność z dwoma, bodajże z serii A6R, znajomi nie narzekali, czy to na pomoc techniczna elektroniczną w razie jakichś pytań czy też serwis, z którego jeden korzystał Tak poza tym, to Asusy są "podobno" mało awaryjne, tak więc zobaczymy Przekonam się na własnej skórze, odpukać, ale mój nowy kompik jest super.
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Administrator
Zlotowicz