![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.02.2005
![]() |
iplex Witam.
ASUS robi też fajne laptopy tylko słyszałem że ma kiepski serwis. Czy to prawda ? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.02.2005
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Serwis
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@iplex - tez mam A6R (akurat B002 - polecil mi go Bartek) i jestem jak na razie bardzo zadowolony. Miejmy nadzieje, ze sie to nie zmieni..
Notebook sluzy mi tak jak to sobie wyobrazalem. Do tego czytnik kart pamieci i kamerka - nie narzekam ;-). |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Dodatki
Hmm, zapomniałem napisać, myślę że kolejną rzeczą jaka przemawia za Asusem są 2 dodatki, a mianowicie torba i mycha w cenie notebooka. Może nie jest to najważniejsze, ale nie trzeba nic dokupywać, wszystko w jednym kartoniku
![]() Mycha to asusik optyk, do każdej serii dodawany ten sam ![]() ![]() ![]() Wracając do platformy AMD Turion64 X2, ma ktoś taką i może się wypowiedzieć na jej temat coś więcej, czy jestem jedyny, który postawił na nią?? ![]() ![]() I jeszcze jedno, matryca ColorShine o której wspominałem, naprawdę doskonałe odwzorowanie kolorów i nasycenie barw, jak przesiadam się na PCta i LCD to trochę nie swojo mi się patrzy teraz ![]() @Smartek: A co sądzisz o staranności wykonania Asusów?? ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez jesi : 11.09.2006 o godz. 22:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
Wykonanie to jakby zupelne przeciwienstwo Acerow, w ktorych wszystko sie wyciera i wyglada naprawde.. ubogo(?). Jedyna rzecz, ktora mi nie pasuje, to lekko odstajaca klawiatura w lewym gornym rogu i schodzace naklejki (to drugie to pewnie wada kazdego laptopa, bo jednak pot rak robi swoje - swoja niedlugo bede odklejal). Ogolnie wykonanie stoi na wysokim poziomie. Wszystko dobrze spasowane, nie skrzypi i trzyma sie siebie ;-D. Touchpad sie nie gubi i sterowniki Synapticsa dobrze z nim wspolpracuja.. Mysle, ze przy ewentualnej zmianie notebooka bede myslal tez o innym modelu Asusa :-). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() |
![]() |