![]() |
Cytat:
jakoś dogrzebuję się do dna :party: |
Ten bobo z lewej to gdzie ma dodatkowe kółka? :P
|
Ilość załączników: 2
poprawiam się w kwestii unboxingu ;)
na razie foty "piwniczne" ale są :P BTW wolę samochody składać niż rowery ... k***a |
Raczej Tajwan niz Chiny. To oni sie wyspecjalizowali.
|
@demek Kross ma podobnie z tego co czytałem. Ramy własnego projektu ale spawane przez najliczniejszych na świecie.
|
i już ... tak to jest ... wspieram Polsko-Chińską współpracę składaczo-handlową :P
O! |
Akurat Romet o ile robia im te ramy skosnoocy o tyle sami je chyba projektuja. Na prozno szukac gotowych ram w katalogu...A wysokie modele MTB to juz w ogole hit.
Polak czasami potrafi :D |
Romet? To te chińskie, co strasznie ciężko jeżdżą. :P
|
@icemac powinieneś poszukać pracy jako ktoś*do "unboksingu" produktów - świetnie się do tego nadajesz :P Te emocje!
|
Ilość załączników: 2
Rowery doszły :jupi: oba Romet oczywiście - nie wierzyć w pudełka ;)
nas razie fot tyle :P auto składam - takie priorytety ... |
Nie ma zakazu sluchawek.
Pykniete z moto defy |
Ja odkad lata temu zostalem kierowcą zupełnie zmieniło mi się patrzenie na wszystko jadąc rowerem,
ale drutów w uszach nigdy nie miałem. Szkoda aby andy się o tym przekonywał sam. Jak trafi na dobrą bagietę to mu wystawi mandat za to. |
Nie przekonuj go :) Madry Polak po szkodzie - jak tak chce to mu nie przeszkadzajmy ;-)
|
Wlasnie... a tak to słychać, że coś jedzie i widzisz przeszkode przed soba, wtedy możesz zjechac i zaczekac moment.
Ten moment moze Ci oszczedzic polamanego kregoslupa, demek pisal o osobówce... a teraz sobie to przerzuć na sytuację ciągnika z naczepą... taki mija Cię chwile dłużej :P |
Cytat:
Sam dojdziesz do wniosku, ze duzo latwiej bedzie uniknac pewnych sytuacji. Dam Ci prosty przyklad. Jedziesz w sluchawkach, mija cie ktos za blisko ale nie na zyletki a pol metra, odbijasz w lewo bo dziura. W ramach uprzejmosci kierowcy zostaniesz przewieziony na masce ;-) Marne pocieszenie skonczyc polamanym w szpitalu mimo, ze to byla jego wina. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:39. |