![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powrót do przeszłości -Automaty do gry
Ostatnio zauważyłem że ożyły u mnie w okolicy wszystkie opuszczone budki pawilony po warzywniakach,kioskach z gazetami,itp itd teraz oświetlone neonami z nazwami LAS VEGAS 24h i tego typu podobne zapełniły się automatami do gry -w przeciągu 3 miesięcy tak spokojnie 20-30 sztuk w mieście przynajmniej na widoku jak i powracały automaty na stacje benzynowe do barów knajp pubów disco itp itd.
Czyżby się zmieniły jakieś przepisy a ja to przegapiłem? ??Przecież miały w ciągu 5 lat zniknąć automaty wraz z wygasającymi pozwoleniami?? Czy porostu znaleziono jakieś nowe obejście pozwoleń? Czy po prostu się wojna z hazardem skończyła się tak jak wszystko co wszczął Tusk? ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzależnione szaraczki przegrają wszystko, wezmą pożyczkę w zaprzyjaźnionym Providencie, zaprzyjaźniony komornik puści ich bez toreb, zaprzyjaźniony pośrednik odkupi mieszkania za mały procent wartości, wszystkim będzie żyło się lepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.05.2013
![]() |
Coś się musiało zmienić, bo właśnie wczoraj uświadomiłem sobie, że 3 tygodnie temu szukali ze mną kontaktu moi byli pracodawcy - jak może niektórzy pamiętają pracowałem w branży AoNW.
Przez ostatnie 3 lata nagabywałem ich, bo chciałem sobie punkcik otworzyć i była bryndza. Dowiem się w tygodniu o co biega ![]() //edit kocham grać na automatach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
The Humble Indie Bundle, czyli tanie gry | Berion | Gry | 40 | 12.03.2017 19:09 |
Multi DVD 2 gry na 1 plycie... HELP!! | kamkik | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 17 | 02.08.2011 15:54 |
Gry Pal na PS2 NTSC | hmatulik | Hardware | 3 | 07.03.2010 19:46 |
Gry bez koloru przez kabel RGB | marmal215 | Hardware | 0 | 31.07.2009 15:40 |
powrót do przeszłości | wladecki | Napędy optyczne CD | 4 | 13.04.2005 16:40 |