![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
![]()
Witam!
![]() Zamieszczalem ten problem takze na forum znanego fan klubu Siemensa (fks.pl), ale nie uzyskalem jeszcze odpowiedzi ze wzgledu na to iz nie ma tam tak wielu uzytkownikow ![]() Moze tutaj znajde pomoc i o to bardzo was prosze... Mam wazna sprawe. Dziwnym trafem po roku od kiedy okradziono mnie z telefonu Siemensa M35i telefon sie odnalazl. Wszystko na szczescie dziala, ale wyglad jest troche zajechjany . Nie mam juz do niego ladowarki bo sprzedalem kiedys mi niepotrzebna. Telefonu bede uzywal, mam jeszcze SL45i i tu moje pytanie!!!... *Czy moge bez obaw/problemow ladowac M35i przez ladowarke od SL45i? Maja one troche inne rozmiary, ale wejscie wiadomo to same. Wiadomo roznica baterii i pojemnosci. Chodzi mi o to czy po prostu nie zaszkodzi to ani ladowarce ani zadnemu z moich telefonow. Wiem ze w Nokiach mimo tego ze wejscia sa te same niektore telefony wyswietlaja alarmujace komunikaty. Powiedzcie po prostu czy moge i to bez obaw bez skutkow ubocznych bez problemow uzywac tej ladowarki do innego telefonu oraz standardowo do eselki? Dzieki z góry, pozdrawiam @ll!
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|