Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 28.03.2005, 15:56   #5
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
U mnie było tak rok 2lata, rok, temu...nie wiem, moze wymiana rocznikow .
Tez ekipa 10 osób ustawiła sie przed kosciolkiem elegancko, jeden mieszkal obok kosciola, to wyjal cisnieniową myjke boscha - zasieg masakra - ale jak poleci mocny strumien to potrafi narozrabiac. I tez..wychodzą babcie, dziadkowie, ojcowie...a oni na pelnej petardzie...leją ustawiaja sie obok..niby w mlodsze dziewczeta, ale jak dziewczynki byly w srodku a przed nimi 10 babuni idzie... *****izm...
Tez pamietam ze byl fight, tez karetki przyjezdzaly, policja tez...i tez pamietam ze oni nic nie zrobili...
Teraz inaczej, patrze sobie przez okno, dzieci 12-15 lat lataja po podworku i psikaja sie pistoletami - ale nie wiadra.

ps2. przypomniala mi sie tez sytuacja w bloku mojej babci jak rodzice 16 latka dostali jakas grzywne czy cos...nie pamietam, ich dziecko kochane stalo na 3 czy 4 pietrze albo wyzej - nie pamieta sie, no i szli ludzie..a on nalewal wode do woreczkow sniadaniowych i cisnal nimi - chore...

ale tak to juz jest...nie poradzisz edwardo. Ogolnie twoj przypadek to przykra sprawa, dobrze ze ojcu nic powazniejszego sie nie stalo.

Twoje uprawnienia: