![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.10.2002
![]() |
Jak rozpakować archiwa........?
Witam Wszystkich. Ściągnąłem sobie filmik z rapidshare w sumie jest tam 15 plików rar z tym że właśnie tego piętnastego nie da się ściągnąć bo ktoś pliczek wykasował. W związku z tym moje pytanie czy jest możliwość w jakiś sposób rozpakować te 14 archiwów żeby przynajmniej zobaczyc większa część filmu? Dodam że winrarem, winzipem i 7-zip nie da rady.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
klikasz prawym przyciskiem myszy na pierwszym pliku rar i wybierasz z menu wypakuj tutaj. Kliedy sie przyczepi o brakującą część kopiujesz to co do tej pory wypakował w jakieś inne miejsce i anulujesz wypakowywanie. Potem ten kawałek filmu odtwarzasz np. w vlc bo on sobie dobrze radzi z pourywanymi filmami.
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Ten sposób działa w 100%. Tylko jeszce jakis programik żeby go otworzyć bo WMP go nie otwiera. CZy znasz moze jakis inny programik oprócz tego który podałeś bo tamten troche zajmuje miejsca?
![]() |
#4 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
22MB to tak dużo
![]() VLC najlepiej ze znanych mi playerów radzi sobie z uszkodzonymi plikami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
virtual dub tez nie jest zly... tyle ze to nie player.. ale za to mozesz sobie film przekompresowac i juz nie bedzie uszkodzony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
virtual dub sie nie instaluje - zciagasz archiwum, ropakowujesz i juz dziala
najwygodniej w np totalcmp polaczyc kolejne pliki komenda combine (oczywscie po rozpakowaniu, musza miec nazwy jako kolejne numery) i wczytac do virtualduba ustawic direct stream copy i dla dziweku (jest tak domyslnie) i dla obrazu i zapisac ![]() edit - jesli to archiwum (a tak jest wg opisu) wieloczesciowe to proba rozpakowania zakonczy sie komunikatem o bledzie - dac opcje keep broken file w winrarze czy totalu - czego tam uzywasz do rozpakowywania w zasadzie nie bedziesz musial laczyc potem pliko - archiwizer polaczy je za ciebie |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
vlc też jest w wersji zip bez instalowania więc nie wiem w czym problem
![]()
![]() |
#9 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Ściągnąłem vlc w wersji zip. Otworzył mi Shrek 4D bez problemu inne programy nie potrafiły, ale wracając do tego niedociągniętego filmu: po próbie otwarcia pisze "cannot detect file type" pomimo że plik jest avi, chyba trzeba będzie jednak poszukać gdzies tego jednego brakującego archiwum.
![]() |
|
|