![]() |
Ilość załączników: 1
Witam !
Tez mysle ze stary avatarek jest ok - przyzwyczaiłem sie do niego i mysle ze on do mnie tez - tak wiec Dysan.gif - tak sie nazywa;) zostaje - aha jeszcze jeden powód - jak przeczytałem post brzuszków nie miałem najmniejszych watpliwosci|| || |
ja takze uwazam zeby nie zmieniac ewentualnie pomysl nad czyms innym jesli juz cos chcesz zmieniac to wymysl cos ciekaweszego (bez urazy ale te co podales sa ciut beznadzijne) :) ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
A moze by tak jakas nowa wersja kreconej plytki ;) |
Cytat:
Czekam na propozycje - jak ktos ma cos w tym stylu albo ma talent to niech sie wykaze;) :3msie: bede wdzieczny;) |
Ten jest dobry po co jakieś soczewki ta wersja krencącej się płytki też jest fajowa może podzrzuć LASER kilka propyzycji kręcących się płytek to będzie fajnie!!!
ps. A ja mam już 100 :jupi: :jupi: |
Cytat:
Zarzuc mi na maila zobaczmy co masz ;) |
Nie zmieniaj. Nie ma nic gorszego jak przyzwyczajenie: ludzie nie patrzą na podpis tylko na obrazek. 8)
|
A jak to jest w Twoim przypadku esem ???
|
Cytat:
Ok nie zmieniam - zostaje DYSAN Gold;) i kropka;) |
Ilość załączników: 1
Wybór nalezy do ciebie.Ale jak juz szukałem to podesle próbki
|
Cytat:
|
Nie zmieniaj - generalnie nie jestem za zmienianiem avatarków - te znaki po jakimś czsie są bardzo charakterystyczne dla każdego z użytkowników i pomagają od razu stwierdzić kto pisze.
|
Cytat:
Jeśli już naprawdę chcesz coś zmienić, to zmień w nim, tzn. może spróbuj go jakoś przerobić, urozmaicić, ale to już Twoja decyzja. :) |
Cytat:
pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:30. |