Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Laser vs Laser vs Laser vs stary avatarek - zmieniac czy nie ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/laser-vs-laser-vs-laser-vs-stary-avatarek-zmieniac-czy-nie-19760/)

Sniper 12.04.2003 00:33

Dokłądnie laser zmienisz i jakos nie bede zauwazał - jestem wzrokowcem i twój awatarek jakos zapadł mi w pamieci (mój pewno niektórym tez ;))

Stef 12.04.2003 08:37

Ja tez przylazcam sie do zbiorowej euforii na temat starego Avatara. laser, to jest twoj znak rozpoznawczy, takie twoje osobiste i jedyne w swoim rodzaju logo. i po tym malym znaczku jestes po prostu dobrze rozpoznawany i chyba wiekszosc zna cie wlasnie z tego znaczka(czyli jak przewija stronke to widzi krecaca sie plytke i od razu wie -LASER!!)
;P

mqy 12.04.2003 17:02

!!!witam!!!

no mozesz ewentualnie wypalic swoja Yamaszka na tym dysanie jakis
fajniutki tatuaz..........

Pedros 12.04.2003 18:40

Ty Kiler to chyba się nudzisz :)
Ja jesem konserwatystą ;) i myślę tak:
Przecież ten obrazek który masz - masz odkąd się zarejestrowałeś - to nic niu zmieniaj, zostań prze starym.
Ty i on jesteście jedno ^_^

Laser 12.04.2003 18:51

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Przecież ten obrazek który masz - masz odkąd się zarejestrowałeś - to nic niu zmieniaj, zostań prze starym.

Witam !

JA Killer / znany przez wiekszość jako Laser / oswiadczam ze jestem w pełnej sprawnosci umysłowej, nie jestem pod działąniem zadnych srodków oduzających, i mówie ze DYSAN.gif znany jako mój AVANTAREK zostaje !!!! - w stanie nienaruszonym !!

POZDRO !

Zelea 12.04.2003 18:58

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

JA Killer / znany przez wiekszość jako Laser / oswiadczam ze jestem w pełnej sprawnosci umysłowej, nie jestem pod działąniem zadnych srodków oduzających, i mówie ze DYSAN.gif znany jako mój AVANTAREK zostaje !!!! - w stanie nienaruszonym !!

POZDRO !

hehehe i o co tyle halasu bylo ;p hihi
spoko :jezyk: ^_^ :D

Pedros 12.04.2003 19:00

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

POZDRO !

I to słuszna decyzja bardzo jest :)

jacoob 12.04.2003 20:20

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Popieram , jak najbardziej popieram!!!:)

jacoob 12.04.2003 21:08

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

wyobraz sobie ze zamiast Lobusia widzisz np. sloneczko czy kota... - dziwne co?

Wykluczone Kot jest juz zarezerwowany :)

-=KoWaLiK=- 12.04.2003 21:10

Ilość załączników: 1
Juz to pisalem w innym poscie lecz tam nikt nie zaglada bo jest pierwszy i jeszcze przyklejony.
cytuje:

"...hmmm.. zadziwiajce, jak to jest zrobione ?? to chyba tylko "super user" czy jakos tak moze robic??..."

Zelea 12.04.2003 21:19

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
Juz to pisalem w innym poscie lecz tam nikt nie zaglada bo jest pierwszy i jeszcze przyklejony.
cytuje:

"...hmmm.. zadziwiajce, jak to jest zrobione ?? to chyba tylko "super user" czy jakos tak moze robic??..."

nie no fakt jest to dziwne........ ale co taki "jeszcze nowy" user jak ja moze miec jakie kolwiek pojecia o co tu moze chodzic ;p nic nie mowiem bo nie chcem nikomu podpasc (tzn o nic nie pytam) :) hehe

Krzycho83 12.04.2003 21:48

Moze poprostu ktos tu ma specjalne wzgledy ;)

paja 13.04.2003 12:41

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Zarzuc mi na maila zobaczmy co masz ;)

Spoko ale nie mam czasu na dopracowanie będzie może coś w stylu tej płytki OK.

jasut 18.04.2003 09:12

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
Laser, zdecydowanie zostan przystarym, te sa kwasiaste. To jest oczywiscie moje zdanie - decyzja nalezy do Ciebie.
Zdecydowanie, jesteś przeze mnie identyfikowany po avatarku i każda zmiana będzie zmianą na gorsze. A te które przedstawiłeś, moim zdaniem, nie są najciekawsze.
Pozdrawiam.

paja 18.04.2003 14:31

TAK wniosek z tego jes taki że laser zostajesz z swoją kręcącą się płytką widziałem kilka innych ale nikt by się nie mógł pogodzić z zmianą obrazka!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:00.