![]() |
Dokłądnie laser zmienisz i jakos nie bede zauwazał - jestem wzrokowcem i twój awatarek jakos zapadł mi w pamieci (mój pewno niektórym tez ;))
|
Ja tez przylazcam sie do zbiorowej euforii na temat starego Avatara. laser, to jest twoj znak rozpoznawczy, takie twoje osobiste i jedyne w swoim rodzaju logo. i po tym malym znaczku jestes po prostu dobrze rozpoznawany i chyba wiekszosc zna cie wlasnie z tego znaczka(czyli jak przewija stronke to widzi krecaca sie plytke i od razu wie -LASER!!)
;P |
!!!witam!!!
no mozesz ewentualnie wypalic swoja Yamaszka na tym dysanie jakis fajniutki tatuaz.......... |
Ty Kiler to chyba się nudzisz :)
Ja jesem konserwatystą ;) i myślę tak: Przecież ten obrazek który masz - masz odkąd się zarejestrowałeś - to nic niu zmieniaj, zostań prze starym. Ty i on jesteście jedno ^_^ |
Cytat:
JA Killer / znany przez wiekszość jako Laser / oswiadczam ze jestem w pełnej sprawnosci umysłowej, nie jestem pod działąniem zadnych srodków oduzających, i mówie ze DYSAN.gif znany jako mój AVANTAREK zostaje !!!! - w stanie nienaruszonym !! POZDRO ! |
Cytat:
spoko :jezyk: ^_^ :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Juz to pisalem w innym poscie lecz tam nikt nie zaglada bo jest pierwszy i jeszcze przyklejony.
cytuje: "...hmmm.. zadziwiajce, jak to jest zrobione ?? to chyba tylko "super user" czy jakos tak moze robic??..." |
Cytat:
|
Moze poprostu ktos tu ma specjalne wzgledy ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
TAK wniosek z tego jes taki że laser zostajesz z swoją kręcącą się płytką widziałem kilka innych ale nikt by się nie mógł pogodzić z zmianą obrazka!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:00. |