![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powrócę na chwilę do kwestii jakości. Mój Samsung LE32B530 ma już tak porysowaną obudowę jak lodowisko po meczu hokejowym, a to tylko kilka przetarć szmatką do kurzu. Załączam zdjęcie bo aż trudno uwierzyć co zrobiła z nim ściereczka z płótna
![]() ![]() Do tego padł mu prawy głośnik ***8211; na razie nie naprawiam bo jak grał to i tak niewiele z niego było ![]() Pani w punkcie informacyjnym poinformowała mnie, że serwis do telewizorów na gwarancji o takiej wielkości przyjeżdża sam do domu zabiera go i potem odwozi na własny koszt. Jeśli to prawda to chociaż taki plus. Jak przetestuję (pewnie nie prędko) to dam znać jak to wygląda w rzeczywistości. Pozdrawiam
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 | |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Teraz mała ciekawostka. Jak był jeszcze nowiusieńki to użyłem szczoteczki fryzjerskiej z włosia czegoś tam, które jest tak miękkie że usuwam nią kurz z wszelakich ekranów i płyt CD/DVD. Plastik Samsunga się jednak zdrowo porysował. Byłem w totalnym szoku. Ja nie planuję naprawiać tego głośnika, bo jest beznadziejnej jakości a się naczekam na telewizor tygodniami. Z serwisami jest przeważnie droga przez mękę, choć zdarzają się wyjątki. pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Naprawdę nie warto eksperymentować. Do czyszczenia delikatnych rzeczy najbardziej nadaje się ściereczka z mikrofibry (tak jak pisał M@X). Taką ściereczką czyszczę nawet płyty CD/DVD bez obawy, że powstaną jakiekolwiek rysy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|