![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przeczytaj regulamin tej naprawy , szczególnie punkt 4 i 5
4. Regulamin programu ,,Panasonic TV Home Service" nie może być traktowany jako zobowiązanie Panasonic Polska wobec klienta do wykonania usługi. Treść regulaminu pozostaje bez wpływu na postanowienia udzielonej przez Panasonic Polska Sp. Z o.o. gwarancji jakości w szczególności nie modyfikuje zawartych tam postanowień a także nie wyłącza stosowania zawartych w niej postanowień. 5. Naprawy w miejscu instalacji odbiornika w ramach programu ,,Panasonic TV Home Service" świadczone są do odległości 50 km od siedziby Autoryzowanego Serwisu obsługującego zlecenie naprawy. W przypadku większych odległości dopuszcza się sprowadzenie odbiornika do Autoryzowanego Serwisu za pośrednictwem kuriera.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do mnie przyjechali panowie z Łodzi, twierdzili że ich serwis obsługuje cały kraj (nie tylko panasonic, bo w busie widziałem też Philipsy i Sony - nie były to tylko TV) i informowali mnie że raz w tygodniu jadą na Wrocław, pamiętam że mój sprzęt odbierali w środę, a pomiędzy sobą mówili coś o dniu wcześniejszym i Gdańsku...
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy ktoś z Was się orientuje czy osiedlowa sieć kablowa może przesyłać programy w jakości High Definition?
Ostatnio zmieniany przez romanesco : 09.09.2009 o godz. 13:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|