Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 27.04.2005, 23:03   #11
rembrant
captain u-k

Data rejestracji: 20.12.2004
rembrant zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez zorg
a czy problem nie lezy z innej strony ?

czy aby nie jest tak ze kazdy chcial by odrazu zarabiac krocie tak nie ma nigdzie !!! do wszystkiego dochodzi sie powoli i systematycznie !! a ty sam piszesz ze ledwie 2 ,5 roku pracujesz.
Zebys sie tylko nie rozczarowal tym co zastaniesz za granica ! bo cena za to moze byc wieksza !!!!
Powiem tak 2 tygonie nie spie i rozwazam, wszystkie za i przeciw, i tak wkolo macieju, zaproponowano mi podwyzke tu na miejscu, to wszystko jest zlozone bardziej niz sie wydaje, tutaj w firmie mam prace za kase od pierwszego do pierwszego i to nie bardzo, ledwie na jedzenie starcza, zona nie ma pracy i nie moze znalezc, a ja robie co moge jednak uczciwie mowiac bida. Praca trudna odpowiedzialna (kierownik robot) ale wogole nie platna, moja f-ma zaproponowala mi teraz 1500EUR na miesiac ale w czechach, wiaze sie to z pozostawieniem rodziny wyjazdem i chwilowa poprawa. Po powrocie wracam na stare smieci albo sie zwalaniam takie sa u nas zasady inaczej nie ma powrotu praca tam swiatek piatek i niedziela.
Wyjezdzam do GB nawet jak mi sie nie ulozy, mam uprawnienia budowlane, wracam tutaj z biegla znajomoscia jezyka angielskiego i mam szanse na dobra a moze bardzo dobra prace, mialem teraz rozmowe o prace z belgami 10000 zl na reke!!! ale wymagana biegla znajmosc angielskiego gdzie sie go auczyc w szkole callana?? w czechach, pozatym moja zona jest architektem i w GB ma wieksze szanse na prace niz u w swoim zawodzie tym bardziej ze ma dyplom RIBA.
Mam nadzieje ze mnie rozumiesz lepiej. Punkt siedzenie zmienia punkt widzenia. Nad wyjazdem zastanawiamy sie od 3 lat ciagle liczac na poprawe tutaj w kraju, pozdrawiam.
rembrant jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: