![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.10.2002
![]() |
Legalne oprogramowanie i gry.
Kiedys kazdy w swoim zyciu ma takia chec zeby kupic sobie jakas gre
lub program legalnie i tanio. Wtedy mozna sobie kupic jakas gazete z pelna wersja gry lub programu. Problem w tym ze po zakupie takiej plyty czasem wogule nie da sie nic zainstalowac i wtedy jestesmy w plecy. Sam mam takie doswiadczenia, a najfajniejsze jest to ze producent na opakowaniu pisze ze jak plyta jest porysowana to mozna wymienic, a plyta nie jest porysowana a i tak nie dziala. Ja znam kolesia ktoremu chyba z 10 gie orginalnych z gazet wogle nie dziala no to przestal kupowac ta gazet. Czy wy macie podobne doswiadczenia z legalnym oprogramowaniam.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Re: Legalne oprogramowanie i gry.
Cytat:
Ja miałem raz! Jak była gdzieś gra Septerra Core! Kupiłem gazete i... płyta nie była porysowana ale... nie dało się jej uruchomić! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Swego czasu, sporo kupowalem gazet, mn. in. CD-Action, PC-Format, Net, jakiesSuper gry, ultra gry etc.
Kazda plyta chodzila dobrze. Raz gdy w CoolGames plyta nie odpalala sie przyslali mi nowa plytke + dodatkowo bonus, program pt.SKYBASE. Tak wiec jak nie dziala, to odsylamy do redakcji w ciagu 30 dni i czekamy na nowa plytke. Po tym terminie reklamacje nie sa uwzgledniane ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
poza paroma grami z SzajsoEkszyn wszelkie legalnie zakupione gry (i programy) byly wolne od wad fabrycznych 8)
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Kiedys w plycie z dodatkami, byl w menu, wrusik Marburg (tak sie chyba to pisze) w celach, jak to ujela redakcja "edukacyjnych", bo przeciez na plytce tez byl program antyvir
![]() Klopoty z ich plytami, byly tylko z tymi, tloczonymi u braci czechow ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Ja miałem takie problemy z starym cd romem był to DVD I CD może dlatego?
Przez to kupiłem nagrywarkę. ![]() ![]() być może takie problemy są dlatego że płytki w gazetach są szybko i niesolidnie wypalane. Albo podczas przewozu lub pakowania, tłoczenia sreberko się uszkadza rys nie widać a problem jest ![]()
![]() |
#9 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
ja mam oryginalnego Windowsa 98SE i dziala dobrze oryginalnego Half-Life w postaci HL Generacja dalem za to 120zl ale ciesze sie, bo oprocz 3 cd dostalem kubek ![]() mam jeszcze oryginalnego Corela mam oryginalne wszystkie plyty Metalliki ![]() mam jeszcze kilka oryginalnych programow musze przyznac, ze z oryginalami nie mam zadnych problemow ![]()
![]() |
#10 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Ekhm no to tak: - Collins 2.0 ang - pl pl - ang - Aliens vs Predator 2 - Preisner - Sporo płyt muza mistrzów - Sciezka dzwiekowa z Ogniem i Mieczem ![]() - Nero Wszystko działa narazie ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
ja mam
FAUST DARKSTONE HELLBOY PLANESCAPE TORMENT wszystko do sprzedania i troche cd z muzyką wieksząść wygrana w konkursach VIVA POLSKA ![]()
![]() |
#12 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
jako uzytkownik legalnego oprogramowania moge podzielic sie ciekawym wnioskiem; otoz oryginalny soft dziala duzo gorzej niz pirat - wniosek wyciagniety na podstawie Windows XP ...
![]() |
#13 | |
Gość
|
Cytat:
Kilka razy instalowalem oryginalnego WinXP Home i twierdze, ze roznica miedzy legalnym a legalnym inaczej jest ZADNA. Oprocz koszmaru aktywacji przez NET (nigdy sie nie doczekalem!) i telefonicznie (koszmarny koszmar rodem z groszowych horrorow!-pani uporczywie twierdzila, ze win byl juz rejestrowany!) roznic nie stwierdzilem. Co do XP Pro to wiadomo-rejestracja na firme przez NET i telefon - gehenna zaslugujaca na to aby Bill smazyl sie w piekle po wieczne czasy! Wiec nie wiem dlaczego masz takie spostrzezenia? |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Z ta aktywacja wcale nie jest tak zle, ja nie mam problemow. Ja mam ogyginalne:
Windy 98, 98se, 2000 trial ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
2. OE sie kaszani na maksa - pomogla zmiana biblioteki i wiele innych ... jedyne zczym nie bylo problemu to aktywacja poszlo pieknie przez siec ...
![]() |
![]() |
|
|