![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
mężczyzne rozpoznaje się nie po tym jak zaczyna, tylko jak kończy...
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Dlatego znamy już LESZKA
|
|
|
#18 |
|
Ważne: CDRinfo i ŻYWIEC!!
Data rejestracji: 29.08.2003
Lokalizacja: Bełchatów (wiocha w centrum jeszcze wiekszej wiochy)
![]() |
Bo on wlasnie konczy, czyli byl do d**y.
A wracajac do tematu wiecie dlaczego akorat 2 maja odchodzi?? Bo jako premier polski po wejsciu do UE dostaje stolek w UE i zarabie jeszcze 4X tyle co w polsce, a i tak w polsce nie mala kase zarabiaja i dlatego musi poczekac do wejscia polaski do UE. Tyle u nas sie nachapal i jeszcze tam bedzie ciagnac (moze jeszcze ta cala UnieEuropejska rozp***rzy). pozdro
|
|
|
#19 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.03.2004
![]() |
Ja zamiast tego Le__cha to wolę coś mocniejszego
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
największa porażka rządu III RP - cyrk niesamowity, a może i jeszcze wcześniej.
Doszło do tego, że już przestali dawno wypominać co im pozostawił ostatni rząd ![]() Nie chce mi się wyliczać ich porażek i wpadek bo po co. Gorzej już być nie mogło. Najlepiej że Miller przyznał, że "problem Leszka Millera nie istnieje" jeeezu ąż mną rzucało. A najśmieszniejsze jest to, że sami wybraliście sobie taką ekipe cyrkową!! Bo SLD w wyborach ostatnich do parlamentu jesli dobrze pamiętam miało dużą przewagę! Ja nigdy nie głosowałem na lewice, tak zostałem wychowany itp. a teraz są skutki "czerwonych" feeee Aby było lepiej!
|
|
|
#21 |
|
Gość
|
Nie tylko ty masz tego Milera dosyć - ale i ponad 90% polaków (według sondarzu) nie może patrzeć na ten niesamowity cyrk
|
|
|
|
#22 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() |
Cytat:
...no może za miesiąc
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
heh OBYWATEL PREMIER odchodz i już mam nadzieję cyrku nie będzie ale jak znam życie zawsze coś wymyślą bo zmiana jednego osobnika nie uczyni Polski lepszej!!
A większy bałagan w rządzi był w XXleciu międzywojennym ludzie taki cyrk aż się smutno robi.
|
|
|
#24 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
może, tylko premier w polsce jest drugim po bogu.
więc jeżeli wybiorą kogoś choć trochę kompetentniejszego i mniej zadufanego w sobie, to może się uda... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
przez Pana M. większość polaków już dobitnie znienawidzi polityków bo jak można słuchać tyle kłamstw i głupot, ale dla Leszka problem nigdy nie istniał.
^_^ ^_^ jeeeeeeeezu no looodzie i dopiero 2 maja? No wiadomo Polska musi wejść do UE z należytym człowiekiem, a z pewnością ten człowiek to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku LOLTo wygląda jak dobijanie nieżyjącego. Dziękujemy już Panu...
|
|
|
#26 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W ogole polski rzad to jest tragedia, o Millerze nie wspominajac. W koncu jakas mysl, bo trzeba ludzi zmeiniac. Spoleczenstwo ma gdzies, ze SLD nazywac by sie mialo inaczej. Nie trzeba zmieniac nazwy, tylko te zakazane mordy. Zobaczymy jak SDPL poradzi sobei na sceniepolitycznej, jednak juz dzis nie wroze im swietlanej przyszlosci...
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
Cytat:
tylko nie bylo to spowodowane odejsciem komucha.Co do premiera to przeciez beda go wybierac z SLD. czyli i tak wielka kupa bedzie. A co do rokity itd. To za nowego rzadu nie powinno byc lepiej. Powinno sie zprywatyzowac przedsiebiorstwa, wywalic niepotrzebnych ludzi z pracy. Bo jak sie tego nie zrobi teraz to bedzie tylko gorzej. Ale wszyscy boja sie o swoje tylko ze ludzi ich przestana lubic, beda strajkowac. No lepiej miec gorpodarke jak w rosji niz strajki.
|
|
|
|
#28 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.03.2004
![]() |
Dokładnie to oni wszyscy boja sie o swoje stołki, bo następną kadencjie mogą się już nie załapać
|
|
|
|
![]() |
|
|