Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 17.07.2006, 22:49   #7
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Desden
@Weron

Pewnie ze nonsens wysylac cała armie iles tys. ludzi na tych kilku porwanych...

peeeeewnie wszystkie obiekty "cywilne" są celowe! Szpitale,lotnisko etc. zamiast koszar czy czegos militarnego, szkoda gadac...

Taaak jak najbardziej wkoncu to żydki zaczeły robic zadyme...

@Prezesik

A polacy są tyle zamieszani, ze mieszkaja sobie w libanie, a zydki sobie przyjechali i im wszystjo rozwalaja czy to jest okey - jak sadzisz?
Przykro mi to stwierdzić i mam nadzieję, że się mylę, ale przemawia przez Ciebie głęboki antysemityzm.
Jak już wspomniałem, ta wojna nie zaczęła się teraz i nie możesz patrzeć na całą tą sytuację tylko w kontekście ostatnich wydarzeń. Piszesz, że przyjechali do Libanu i rozwalają wszystko z powodu kilku porwanych. Szkoda, że zapomniałeś o setkach ofiar, które zginęły w Izrealu w wyniku zamachów dokonywanych przez bojówki Hesbollachu.. Twoim zdaniem Żydzi mieli stać i przyglądać się dalej, jak wybuchają bomby w ich restauracjach, szpitalach, szkołach, urzędach, jak porywani i katowani są kolejni obywatele Izraela??
Nie chcę, żebyś pomyślał, że usprawiedliwiam wojnę. Nic bardziej mylnego - z przekonania jestem pacyfistą i nie ma dla mnie sprawiedliwej wojny... Tyle, że ja zawsze chcę rozpatrywane zagadnienie rozważać z wielu stron.
Chcę Ci tylko uzmysłowić, jak wąski masz pogląd na ten cały temat.
A co do tego, że Polska jest w to zamieszana, to w Twoim ujęciu można powiedzieć, że równie mocno zamieszani są Brytyjczycy, Amerykanie, Włosi, Niemcy itd. Można powiedzieć, że to wojna światowa, bo przecież, obywatele wielu państw znajdują się w Libanie...

Na koniec. Bardzo nie podoba mi się pogarda dla Żydów, jaką wyczuwam w Twojej wypowiedzi.

Twoje uprawnienia: