![]() |
Przeczytaj jeszcze raz ostatnie zdanie.
Widzisz tam ";-)" na końcu? |
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że nie skomentowałeś tego co napisałem. |
Odpiszę teraz:
Po co mam kombinować z uczelniami, skoro wiem, czego potrzebuję i czego będą ode mnie wymagać? Znam nawet ceny. Nie orientuję się poza tym gdzie w pobliżu miałbym takie uczelnie. Mam wrażenie, że na siłę próbujesz się do mnie o coś przyczepić, co złego Ci zrobiłem? :-) |
Cytat:
Cytat:
A co do głównego tematu to moim zdaniem jest już wyjaśniony, że technika są górą na pewno dla tych co wybierają się na studia techniczne. |
Cytat:
|
@jesi u mnie na technicznych większość "licealistów" odpadła na pierwszym roku :) np. tacy co sobie geografię zdawali na maturze etc.
a policealka dała mi tyle swobody na starcie, że mogłem się zająć tylko matmą :) także trzymam swojego, szukać wyłącznie dobre technikum bo w liceum to jedynie praca własna ratuje... |
Eee no z geografią to się nie dziwię, u mnie to chyba wszyscy byli po macie i fizie. Poza tym, tak jak napisałem, nie podchodziłbym tak ostro do ludzi po liceum, jak matma i fiza nie sprawia kłopotów to i liceum dobrze przygotuje.
|
Zamknijcie się! Moja córka jutro zdaje próbną matematykę. Ja się denerwuję.
;) |
Nie znam takiego przedmiotu 'próbna matematyka'...
|
Cytat:
Też sobie napiszę, zobaczę, czy jeszcze coś pamiętam :D |
Cytat:
PS to już jest ten rocznik co ma mate obowiązkową ? :) |
Tak, już jesteśmy tym rocznikiem.
Co w ogóle myślicie o obowiązkowej matmie? Moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł. Poziom na podstawie nie jest jakiś strasznie trudny, większość powinna dać sobie radę, tym bardziej, że są zadanie zamknięte, gdzie zawsze w razie czego można "strzelać". |
Tata prawnik ? To faktycznie będziesz jeździł Cayenne jak pójdziesz w jego ślady... Jak zostaniesz adwokatem. W sumie łatwiej się wepchać na aplikację jak się ma rodzinę prawniczą. Jak nie to tylko sędzia. A najlepiej być radcą prawnym !
Ja tam Smartkowi życzę powodzenia ! Cokolwiek wybierze, Żyj długo i prosperuj ! |
Cytat:
na uspokojenie lub jakaś żołądkowa ;) |
Co sie martwisz, nie teraz to nastepnym razem ||
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:10. |