![]() |
Cytat:
Tak, wiem... wykształcony człowiek winien posiadać szeroki horyzont wiedzy. I jest w tym wiele prawdy. Tylko po co "uszczęśliwiać" na siłę? |
Też mam mieszane odczucia co do obowiązkowości matematyki. Byłem pierwszym rocznikiem, który nie musiał się męczyć z matmą i jakoś tak nie żałuję, że nie musiałem części czasu poświęcić na jej powtarzanie - dzięki temu miałem więcej czasu na te przedmioty, które zdawałem na poziomie rozszerzonym (czyli zresztą wszystkie jakie pisałem). No ale z drugiej strony ten przedmiot jest potrzebny mimo wszystko, a przecież poziom podstawowy to jeszcze nie jest coś strasznego.
Przy okazji - gdzie można dorwać arkusze egzaminacyjne i kiedy będą, bo chcę spróbować, czy jeszcze coś pamiętam? Jak zwykle jutro w Wyborczej (nie włączałem dziś telewizora, to nie wiem)? |
Skończyła, nie dzwoni...
|
może jej pióro odmówiło posłuszeństwa? :hmm:
a ty miałeś spać! |
Ja śpię, ale czujny jestem. :>
|
Może czeka na wyniki i dopiero wtedy będzie dzwonić :> Młodzież teraz strasznie niecierpliwa jest...
|
A jak ojciec przeczuwa :pytanie: Córa za ojcem się wydała przecież... Nie może być źle :nie!:
Cytat:
No ed, jak tam córze wczoraj poszło :pytanie: |
Podobno dobrze, bo łatwa była, więc od razu uknuła spiskową teorię, że jak większość teraz napisała dobrze, to na prawdziwej maturze będzie dużo trudniej. :cojest:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:40. |