![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Likwidacja abonamentu standartowego w TP
Witam !
Ciekaw jestem czy ktoś o tym słyszał. Jak wiadomo Telekomunikacja Polska wycofała ze swojego cennika abonament standardowy od 1 kwietnia. Ale z tego co mi wiadomo, dla tych co go mają ( a ma go chyba większość), będą oni mogli nadal z niego korzystać ***8211; tylko Ci nowi abonenci, albo zmieniający umowę, nie będą go mogli wybrać. A dzisiaj zadzwoniła Pani z TP ***8211; z pytaniem, czy może przybyć przedstawiciel, żeby przedstawić abonamenty, bo standardowy jest wycofywany. Na moją sugestię, że Ci którzy go mają, nie będą musieli go zmieniać (chyba, że zechcą), odpowiedziała, że nie ***8211; i wkrótce wszyscy będą musieli wybrać inny. Piszę o tym, bo ciekaw jestem, czy ktoś to słyszał. Jeśli to nieprawda, to podejrzewam, że do nas akurat zadzwoniła, bo mamy umowę z Tele2 ***8211; i chcą podstępem nas odzyskać. Piszę też o tym, bowiem ja (ale nie tylko ja) uważam, że te nowe abonamenty z naliczaniem sekundowym w TP nie są korzystne ***8211; bowiem jest tam ta opłata za rozpoczęcie rozmowy ***8211; chyba 20 gr ***8211; i zazwyczaj w porównaniu do naliczania impulsowego wychodzi drożej ***8211; wiem, bo moja ciocia ma abonament z naliczaniem sekundowym i sama przyznała, jak przeanalizowała billing, że te rozmowy w systemie sekundowym wychodzą drożej. Ciekaw więc jestem, czy ktoś się z tym spotkał itd. Pozdrawiam ro29 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|