![]() |
Własnie mam problem z amule :(. Podałem scieżki dostępu do sterego eMule i pliki .part mu chyba na pasują gdy chce coś zrobić to on pokazuje, że sciezki są błędne :( ale nie moge ich zmienić bo eMule się wyłancza.
Proszę o rade. Co do komunikatora GG zainstalowałem Kadu, ale on nie potrafi dobrze uaktualnić listy kontaktów :/. Zamiast numerów w grupie wszyscy daje wszystkie nazwy i każda następna grupa jest numerem GG i w numerzez GG np. 3799479 jest jeden kontakt JA. Dodatkowo jak coś polecacie to prosze od razu linka i te bibliotego które mnie już dobijają. Chce coś zainsralować i jakiś bibliotek nie ma. LUDZIE ILE MOZNA COŚ ŚCIĄGAĆ! Aha mam dysktrubucje Mandrake 10.0. Te programy do różnych dystrybucji też dobijają nie mogą zrobić jednego formatu ****y jedne ;) |
Do emula polecam xmula, amula, lmula i inne mutanty - osobiscie uzywam amula. Jesli bedziecie korzystac z sieci dc++ pod linuksem to nie chwalcie sie na hubie ze korzystacie z linucha - gwarantowany ban.
|
|
emule ... emlnet
|
http://www.rwo.pl/zamienniki.html
1.Komunikator -Kadu, nugadu2 2.Obsługa seriwsu WWW przez WWW -?? 3.Poczta -Jak masz gnome to polecam Ximian Evolution, a jeśli cos lekkiego to Sylpheed 4.FTP -ProFTPD? 5.Muzyka -XMMS!!!!! 6.Film -mplayer (lepiej gmplayer (mplayer z GUI), trzeba dac w ./configure bodajze --enable-gui) 7.WWW -Opera, Firefox... 8.eMule Azerus (czy jakos tak :D) |
|
Linux - oprogramowanie
WItam serdecznie dziś przesiadłem się na Linuxa ;). Pomyślałem sobie co ja takiego robie na tym komputerze ?
- Komunikator - Obsługa seriwsu WWW przez WWW - Poczta - FTP - Muzyka - Film - WWW - eMule Koniec ;) więc Komunikator już mam, WWW, poczte, film. Niestety nie mam eMule i FTP. Prosze o pomoc w wyborze i linki. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:53. |