![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
![]()
Na forum jestem troche ponad miesiac i troche juz widzialem. Ciezko bedzie tu wytrzymac dluzej, dlaczego spytacie ?
Ile razy wchodze na forum i zagladam do jakiegos dzialu to 3/4 nowych topicow to tak naprawde to samo o czym rozmawialo sie tydzien temu. Niektore pytania sa tak BANALNE ze az smiesza. Nie wiem czy ludzie juz mozgow nie maja , a moze sa tak leniwi ze nawet nie chce im sie chwile poszukac czy nawet pomyslec. Przykladowo kilka topicow z ostatnich dni z dzialu CDR Forum: - jak edytowac obraz iso - co to jest plik bin - dc++ - bios, jak sprawdzic jaki mam bios w nagrywarce Moglbym tu wymieniac , i mnozyc przyklady w nieskonczonosc. Na te pytania odpowiedzi znalezc mozna w 30 sekund bez niczyjej pomocy i to moze zrobic nawet laik. Ale nie , trezba odrazu zakladac nowy topic tylko po to zeby 3 osoby musialy napisac "uzyj najpierw wyszukiwarki" Naprawde nie wiem jak wytrzymuja to wszystko ci co siedza na forum roka albo dluzej. Rece opadaja jak sie czyta to samo po raz setny tylko w innym wydaniu. Bez obrazy dla nikogo ale wyglada na to wiekszosc nowych userow to tacy co napisza jednego posta ktory najczesciej jest trywialnej tresci i tyle ich widziano. Ludzie trzeba myslec bo forum zginie. Ekipa sie rozsypuje i moim zdaniem nie robi tego bezpodstawnie. Moze trzeba w czasie rejestracji zrobic specjalna adnotacje w stylu "zanim napisze pierwszego posta skozystam z wyszukiwarki " , a moze trezba banaowac takich ludzi lub zamykac takie tematy. Tylko kto to bedzie robil? Usuniecie 20 bezsensownych tematow dziennie to nie lada robota i sopro z tym zachodu. Bieda ludziska bieda ....
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|