![]() |
Cytat:
A neonówkę ma każdy chłop (niekoniecznie świecącą) :haha: |
Cytat:
oprocz tego ze nie kopie wrazie czego ... |
No niestety w blokach, gdzie nie ma fizycznie przewodu uziemienia (budowane na starych przepisach) innego wyj***347;cia nie ma, ni***380; mostek. Zawsze to lepsze rozwi***261;zanie ni***380; podpinanie si***281; do kaloryfera ;)
Ostatecznie mo***380;na si***281; gdzie***347; wpi***261;***263; r***243;***380;nic***243;wk***261;, je***380;eli kto***347; ma obawy o pora***380;enie. |
Po co teoretyzujecie :D Prace dyplomowe w technikum czy w zawodówce ???
Przecież Agusia ma męża elektryka :spoko: Śmieciarze jesteście i tyle :taktak: |
A listwy Lestar nie robią zwarcia?
|
Nie jest to ich główne przeznaczenie w każdym razie...
|
Odgrzebię nieco temat, bo nie chcę zakładać nowego. Poszukuję dobrej listwy zasilającej. Ma mieć 7 gniazd i przewód zasilający o długości co najmniej 3 metry. Możeci mi coś polecić? Z góry dziekuje za pomoc.
|
Acar S8 3m z automatycznym bezpiecznikiem. Moze byc?
|
@ marynarz może być, dzięki :)
|
Ja bym polecił tę -> http://www.komputronik.pl/product/61...F8VNT3_FR.html
Mamy w pracy takie. Jakość pierwsza klasa. Tylko cena wysoka, ale uzasadniona. |
Oczywiscie warunkiem jest dobrze uziemione (ew. zerowane) gniazdko bo listwa albo nie bedzie dzialac albo bedzie kopac z bolca.
|
Witam.
Teraz ja się podepnę pod temat. W niedziele podczas burzy przez kabel z kablówki chciał mi do domu wejść raiden ale coś mu nie wyszło - spalił modem i moja zintegrowana kartę sieciowa póki co modem wymienili na nowy , kupiłem sieciówkę na pcie a integrowana wyłączyłem i działa [ciekawe na jak długo :|] w mieszkaniu mam 3 letnia instalacje elektryczna + różnicówke jedyne przez co może mi sie zesmażyć sprzęt to właśnie kabel antenowy /sieciowy rj45 komputer mam podłączony pod listwę ACAR która nie posiada filtra/gniazd RJ45 i antenowego Jak sądzicie kupować nowa listwe z wszelakimi gniazdami czy może da się kupić osobno filtr na rj45/ antenowy ? mile widziane jakieś propozycje |
Można kupić takie zabezpieczenie. Demek powinien coś więcej powiedzieć bo to typowy elektronik.
|
:D normalnie tyle propozycji ze nie wiem co wybrać , ale chyba kupuję nowa listę z filtrami na RJ45
|
I myślisz, że coś Ci to pomoże ??? Na samopoczucie na pewno.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:34. |