Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.06.2005, 09:33   #1
wojtass_maniak
Nowy na forum

Data rejestracji: 18.03.2005
wojtass_maniak w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
LIteOn nie widzi wszytskich plyt

Czemu naped (nagrywarka) LiteON czyta mi tylko niektore plyty? Na przyklad widzi plytke z filmem, a z oprogramowaniem do telefonu juz nie?
wojtass_maniak jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.06.2005, 09:42   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
kto dzisiaj wróży?

ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.06.2005, 09:48   #3
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez wojtass_maniak
Czemu naped (nagrywarka) LiteON czyta mi tylko niektore plyty? Na przyklad widzi plytke z filmem, a z oprogramowaniem do telefonu juz nie?
jaka nagrywarka zwykla CD czy DVD ?
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.06.2005, 12:17   #4
wojtass_maniak
Nowy na forum

Nagrywarka CD nie wiem jaki model ale ten z predkosciami 52x32x52x niektore plyty czyta a inne nie a dobre sa bo jeszcze 4 dni temu mi wszystkie czytala
Stary 12.06.2005, 23:10   #5
kontestator
conquer all

Data rejestracji: 10.01.2005
kontestator zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
kto dzisiaj wróży?

nosz w morde dziś wróżby, a ja oddałem szklaną kule do serwisu
Stary 12.06.2005, 23:43   #6
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez wojtass_maniak
Nagrywarka CD nie wiem jaki model ale ten z predkosciami 52x32x52x niektore plyty czyta a inne nie a dobre sa bo jeszcze 4 dni temu mi wszystkie czytala
Czyli pewnie masz LTR52327S, przypomnij sobie dokładnie co przez te 4 dni robiłeś z kompem, czy miałeś jakieś zwiechy, dziwne objawy pracy kompa, no i najważniejsze: czy rzeczone płyty są widziane przez inny napęd/komputer?

A przede wszystkim: to nie ten dział!
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.06.2005, 10:26   #7
wojtass_maniak
Nowy na forum

Hmmmm w 2 dzien cholernie dlugo sie wlaczal i powooooooli chodzil jakies 2 godziny potem mu przeszlo juz myslalem ze jakiegos wirusa komp zlapal. Sa widziane przez inny naped (u kumpla) bo w dvd cos sam zdupczylem i wykrywa ino DVD plyty. To co z tym LiteOn'em jest grane ze nie wszystkie lapie?

P.S.
Dzis plytka ktorej nie lapal, odczytal ja, a po restarcie znow jej nie widzi
Stary 13.06.2005, 10:50   #8
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
fenomenalany problem

moze ktos zdecyduje sie na wywrozenie z fusow, bo mi sie kosci polamaly jak rzucilem je na stol

co to za plytki ?
moze laser brudny ?
moze jakis szpieg na kompie ?
moze bios do update ?
moze juz nie moze ?
Stary 13.06.2005, 14:57   #9
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
[offtopic]
Kod:
uwaga.. zaczynam wróży co prawda z fusów herbaty ale może cos wyjdzie... Oo.. msam płytki to.... ha... hak... hawki? System to W... Win... Windows... Windows XP?
no a na powaznie PODAJ WIĘCEJ SZCZEGÓŁOW!

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.06.2005, 15:23   #10
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
na poważnie to z tego co pisze @wojtass_maniak trzeba zacząć od format c:, postawienia antywira, firewalla, ad-aware lub/też spybot - s&d i dopiero jazda po necie i zadawanie nam pytań.

jaki antywirus i firewall? wszystko zależy co komu leży i ile chce wydać lub nie.

poczytać o tym które są dobre można.

nie ma znakomitych.

sam trochę oberwałem 2 dni temu.

a nowe polskie trojany są wykrywane po 2-3 tygodniach.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.06.2005, 20:00   #11
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
panowie bez przesady poczekajmy niech szklana kola wroci z servisu i bedzie wszystko ok
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.06.2005, 11:31   #12
wojtass_maniak
Nowy na forum

Kurde no skad mam wiedziec ze tyle czynnikow moze to powodowac To wy jestescie maniaki w tych sprawach ANtywir to Norton 2005 a firewall Tez z nortona. Ad-aware jakies mam na kompie niesttey ale one powoduja otwieranie stron a nie zaklocanie pracy cd-romu. Co do plytek to roznych firm rowniez tych nowych oryginalnych z oprogramowaniem WIec juz nie wiem co to moze byc pomozcie mi z tym. Laser chyba bedzie ok podkreslam CHYBA
Stary 14.06.2005, 11:56   #13
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Być może twój litek już swoje przeszedł, spróbuj przełożyć go do innego kompa i wtedy sprawdź te płytki.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.06.2005, 23:22   #14
wojtass_maniak
Nowy na forum

Hmmm ma tylko ok. 2-3 lat to chyba powinien dalej chodzic Eksploatowy jest raczej jako naped z raczej sporadycznym wypalaniem, chociaz przez ostatnie pol roku raczej wiecej troszke plytek wypalal. WIec to wiek?
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: